Betty2
Fanka BB :)
....wszystko co nie powoduje rigolettoNaturalnie może. Czosnek, syrop z cebuli na miodzie, herbatka z sokiem malinowym i dużo cytrusow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
....wszystko co nie powoduje rigolettoNaturalnie może. Czosnek, syrop z cebuli na miodzie, herbatka z sokiem malinowym i dużo cytrusow.
No tak, może z niedoczynności...Nie pomoge w temacie aspirin cardio bo nie biorę,ale czasem takie mam odczucie chyba z racji tarczycy. W ogóle myślę że i nasze serducho jak i cały organizm się dostosowuje.
Warto skonsultować...
Ja dziś robiłam krem z pomidorów, taki kwaśny wyszedł, pycha.Omg zjadłam całe wiaderko pomidorków koktajlowych. Biedne to moje dziecko starsze...juz mu małe to co do śniadaniówki podjada
nie wydaje mi się,żeby cc miało na to wpływ, uczucia ciągnięcia są normalne, w pierwszej ciąży miałam i teraz tez, a również jestem po cc i odczucia takie same. Na tym etapie blizna jeszcze się nie rozciąga, później trzeba to kontrolować jak brzuch zacznie rosnąć.Mi dentystka mowila ze teraz takie znieczulenia że nie ma to wpływu. Też ueazam że lepiej leczyć a nie z bólem chodzić.
Babki a mnie niepokoi to czasem odczucie rozciągania i ciągnięcia w dole brzucha..Czy możliwe że czuję to bardziej z racji że jednak jestem po cc?
Tak to znamNo tak, może z niedoczynności...
Dzięki za odpowiedźnie wydaje mi się,żeby cc miało na to wpływ, uczucia ciągnięcia są normalne, w pierwszej ciąży miałam i teraz tez, a również jestem po cc i odczucia takie same. Na tym etapie blizna jeszcze się nie rozciąga, później trzeba to kontrolować jak brzuch zacznie rosnąć.
ja robiłam usg przed zajściem w ciąży, aby sprawdzić czy blizna jest dobrze zrośnięta i Ewentualna ciąża wskazana.Wy dziewczyny po cc to chyba musicie zrobić badanie blizny? Znaczy na usg.
A jak długo czekałaś z następna ciaza?ja robiłam usg przed zajściem w ciąży, aby sprawdzić czy blizna jest dobrze zrośnięta i Ewentualna ciąża wskazana.
tyle ile zalecał lekarz czyli minimum 2 lata dokładnie 2,5 roku. Chciałam mieć pewność,że zrobiłam wszystko, aby macica dobrze doszla do siebie, ale tez nie planowałam wcześniej ciazy, Bo to nie był dla odpowiedni czas.A jak długo czekałaś z następna ciaza?
ja sama sobie nie robię paznokci ani włosów, wiec zamierzam chodzić do fryzjera i na pazury cały czas chyba tylko na poród zrezygnuje w ostatnim miesiącu z hybryd, bo nie jestem pewna co do stanowiska lekarzy odnosnie pomalowanych paznokci w trakcie porodu.Ja nie rezygnuje z niczego. Ani z farbowania, ani z paznokci