cudownie kochana piękne zdjęcia, oby teraz już tylko spokojne wieczory przed namiMoje 2 cm szczęścia Wszystko dobrze, serduszko bije, mama zadowolona. Dzisiaj mam spokojny wieczór
reklama
mrsmiki_94
Fanka BB :)
ja miałam robiony french na rękach i stopachja sama sobie nie robię paznokci ani włosów, wiec zamierzam chodzić do fryzjera i na pazury cały czas chyba tylko na poród zrezygnuje w ostatnim miesiącu z hybryd, bo nie jestem pewna co do stanowiska lekarzy odnosnie pomalowanych paznokci w trakcie porodu.
Oliwia088 opieka w trakcie ciazy troche lipna ale mnie zszokowaly, zeby sie umowic musze czekac 2 tyg
Tak jak DianaO pisze sa 2 usg plus wizyty u poloznych.
Paznokci nie robie odkad w szpitalu robie bo nam niewolno a ja mam bardzo slabe i lamiace sie pazurki.
Tak jak DianaO pisze sa 2 usg plus wizyty u poloznych.
Paznokci nie robie odkad w szpitalu robie bo nam niewolno a ja mam bardzo slabe i lamiace sie pazurki.
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie usg i strach i stres jest spory bo jest tylko pęcherzyk ciążowy wiec powiedział że jest wcześnie i jeszcze 2 tygodnie i dopiero następne usg …
Muszę poświecić więcej czasu na czytanie bo tyle nadajecie że szok macie niezłe tempo…
Muszę poświecić więcej czasu na czytanie bo tyle nadajecie że szok macie niezłe tempo…
oluska88
a który u Ciebie tydzien, bo ja chyba zejdę, totalnie jestem wypompowana i ciągle mnie mdli. Zwykle tryskam energia, ta ciąża mnie wysysaMi już się poprawia i mam mdłości poranne a nie całodzienne to teraz jestem mądra
A który masz tydzień?Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie usg i strach i stres jest spory bo jest tylko pęcherzyk ciążowy wiec powiedział że jest wcześnie i jeszcze 2 tygodnie i dopiero następne usg …
Ja u stóp miał zrobiona na poród, ręce bez hybrydy.Ja jestem pewna, że zalecają, aby nie malować u stóp przed porodem paznokcie sinieją jak się dzieje się coś niepokojącego.
Co ciekawe po porodzie w kilka dni spadła mi sama z każdego palca, wcześniej nigdy czegoś takiego nie miałam, a robię w tym samym miejscu.
Robiłam na wizytę, było w normie. Jutro pójdę do lekarza, a gdyby nie znalazł przyczyny to w poniedziałek będę robiła badania na kolejną wizytę to jeszcze raz sprawdzę, może coś się zmieniło.A badałaś TSH w ostatnim czasie? W ciąży lubi skakać. Ja jak jeszcze nie wiedziałam, że mam chorą tarczycę to przy tsh 4,5 miałam między innymi takie jakby kołatanie serca i uczucie niepokoju. Po lekach przeszło.
Kmonitek
Zaangażowana w BB
Ja z kolejną obawą przeczytałam gdzieś na forum że ten Doppler zabija zarodki i schizuję strasznie, bo moja ginekolog dała posłucha serduszka. Jakie macie doświadczenia w tym temacie ? Bo wczoraj byłam w siódmym niebie a dziś znów nerwy
reklama
Magdalenams
10+2 i dopiero teraz jest trochę lepiej a mdłości mam od 5 tc.a który u Ciebie tydzien, bo ja chyba zejdę, totalnie jestem wypompowana i ciągle mnie mdli. Zwykle tryskam energia, ta ciąża mnie wysysa