reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Nie patrzyłam...dzięki za trop! A wiesz może czy w Belgii nie ma parcia na naturalny poród na siłę? (przez to odpada skandynawia) albo nie jest tak, że cała opieka zdrowotna jest właściwie państwowa jak w Hiszpanii? I można wpisać dwie mamy? Mogę napisać wiadomość prywatną, żeby tu nie zaśmiecać? :)
pewnie!
ogólnie to parcia nie ma chyba, u mnie akurat córka była główką do góry i dlatego miałam cc, ale mój gin nie próbował nawet jej obracać tylko od razu powiedział że cc i niepotrzebnie ludzie się cc boją bo to inne czasy i nie ma co się męczyć z obracaniem, czytałam też na grupie z Belgi że dziewczyny mówiły otwarcie do swojego ginekologa że się panicznie boją rodzić naturalnie i nie było problemu z cc
co do wpisania dwóch matek, da się na 100%, przed chwilą poszukałam jeszcze dla pewności na rządowej stronie.

reklama
Mi moj malz i wlosy farbowal i paznokcie u stop malowal :D
Golil, wycieral krew z ud po cesarce, masowal piersi jak byl nawal pokarmu i byly za twarde, no chyba nie ma rzeczy, ktorej by dla mnie nie zrobil, bez oporu, bez skrzywienia.
Nie powiem, ze zawsze jest idealnie, bo o takie pierdoly potrafimy koty drzec, ze to az wstyd, ale kiedy idzie o powazne sprawy- jest wsparciem, oparciem, pomoca i podpora.

A ja mam dziś jakieś dziwne objawy, nie mdli mnie, ale mam wrażenie że mi tj. serce kołacze. Nigdy nie miałam problemów kardiologicznych 😟 może po tym aspirin cardio 😟 że 3 razy dziś musiałam się położyć, jak poleżę to przechodzi.
Jak jutro tak będzie to pójdę do lekarza.

A ja mam dziś jakieś dziwne objawy, nie mdli mnie, ale mam wrażenie że mi tj. serce kołacze. Nigdy nie miałam problemów kardiologicznych 😟 może po tym aspirin cardio 😟 że 3 razy dziś musiałam się położyć, jak poleżę to przechodzi.
Jak jutro tak będzie to pójdę do lekarza.
Nie pomoge w temacie aspirin cardio bo nie biorę,ale czasem takie mam odczucie chyba z racji tarczycy. W ogóle myślę że i nasze serducho jak i cały organizm się dostosowuje.
Warto skonsultować...

reklama
Do góry