Jusik
Fanka BB :)
Bardzo Cię rozumiem. Ja nie mam objawów, brzuch płaski a to 9 tydzień i też mam takie myśli. Wizyta prenatalna pod koniec marca, ale dla spokoju sumienia idę jeszcze w przyszłym tygodniu. Wolę wiedzieć wcześniej jeśli ciąża przestała się rozwijać, a tego najbardziej się boję, bo wcześniej miałam poronienie zatrzymane właśnie.@Betty2 ja też myślę a może by tak przyspieszyć wizytę? A z drugiej strony po co to robić, ostatnio wszystko było idealnie i gin sama stwierdziła że nie potrzebujemy wcześniejszej wizyty.
No ale cóż poradzić, zawszę wspominamy że w ciąży z córką nie martwiłam się o nic i nigdy bym nie pomyślała że będę miała późnej takie problemy... Teraz jestem niestety bogatsza o złe wspomnienia...
Ale staram się być dobrej myśli, skoro tydzień temu było dobrze to czemu ma być źle, ciąża rozwijaj się prawidłowo dzidziuś rośnie więc czego chcieć więcej![]()
Niestety, po takich przejściach te myśli są w nas. Ale nie możemy się dawać, masz potwierdzenie, że wszystko ok, będzie dobrze, wierzę w to