Jusik
Fanka BB :)
Bardzo Cię rozumiem. Ja nie mam objawów, brzuch płaski a to 9 tydzień i też mam takie myśli. Wizyta prenatalna pod koniec marca, ale dla spokoju sumienia idę jeszcze w przyszłym tygodniu. Wolę wiedzieć wcześniej jeśli ciąża przestała się rozwijać, a tego najbardziej się boję, bo wcześniej miałam poronienie zatrzymane właśnie.@Betty2 ja też myślę a może by tak przyspieszyć wizytę? A z drugiej strony po co to robić, ostatnio wszystko było idealnie i gin sama stwierdziła że nie potrzebujemy wcześniejszej wizyty.
No ale cóż poradzić, zawszę wspominamy że w ciąży z córką nie martwiłam się o nic i nigdy bym nie pomyślała że będę miała późnej takie problemy... Teraz jestem niestety bogatsza o złe wspomnienia...
Ale staram się być dobrej myśli, skoro tydzień temu było dobrze to czemu ma być źle, ciąża rozwijaj się prawidłowo dzidziuś rośnie więc czego chcieć więcej
Niestety, po takich przejściach te myśli są w nas. Ale nie możemy się dawać, masz potwierdzenie, że wszystko ok, będzie dobrze, wierzę w to