reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
U nas ze starszym poszło następująca- za kupę w nocniku była nagroda-jajko niespodzianka- uwielbiał, wiec w ciągu tygodnia mając skończone 2,5 latka poszło bezbolesnie a młodszy mając 1,5 roku sam sciągał gacie i pieluche i gramolil się na kibelek bo chciał tak jak my- mały skorpion sam się odpieluchowal😏

Ile miał młodszy jak się pies pojawił?
My mamy 2,5 letniego labradora- suczkę i się zastanawiamy jak zareaguje

A moji starsi są w Watford hrabstwo Hertfordshireale będą zjeżdżać już do pl na emeryturę za niespełna 2 lata

moja sunia miala 8 tygodni jak po nia pojechalam. Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze jestes w ciazy :D dwa tygodnie po sprawdzeniu psa zrobilam testy i wyszly pozytywne, takze moja Labradorka miala 11 miesiecy kirdy sie maly urodzil :) I byla od poczatku strasznie delikatna dla niego, opiekuncza, ostrozna. Teraz jestem pewna bedzie identycznie z kolejnym maluchem- poki co sucz juz mnie nie odstepuje na krok, caly czas kladzie mi sie pod biurko na stopy i stara sie miec staly kontakt fizyczny ze mna ;)

My sie przenieslismy z mezem do Uk 8 lat temu, i pomimo wyjscia z EU i tego calego Brexitu nie jest zle, staramy sie tutaj zapuscic korzenie, cieszy mnie poziom zycia, jaki moge zapewnic moim dzieciom tutaj przy zarobkach mego meza, podoba mi sie, ze mozemy wynajmowac dom z ogrodem zaledwie 7 minut spacerem od scislego centrum, ze moglam kupic Lazy-Spa jaccuzi i miec na ogrodzie na lato dla dzieciakow, ze stac mnie na owoce na jakie mam ochote, a jesli dzieci prosza o Mc Donalda czasem to nie musze sie martwic czy mi to nadwyrezy budzet. Takze nie widze siebie wracajacej do Polski, chocby i na emeryture raczej ;)

Dziewczyny, ja juz sie poddalam tak strasznie okrutnie z tym jedzeniem -_- Zrobilam makraron smazony z sosem pomidorowym, kukurydza i trzema rodzajami sera, bo myslalam, ze jakos mi to przejdzie przez gardlo. Patrze na ten moj polmisek i glodna jestem ale jak tylko poczuje zapach to cofka.... Wiec jem z zatkanym nosem, jak ges, byleby cos do zoladka trafilo ;( Masakra kompletnaaaa....

Dziewczyny, Spodnie zaczynają się robić za ciasne!!! Macie doświadczenie co najlepiej sprawdzi się na początku ciąży. Czy to już czas na jakieś ciążowe ciuchy? Na razie radzę sobie dresami bo ulubione dżinsy poszły już w odstawkę. Na szczęście jestem na L4 bo nie wyobrażam sobie co miałabym ubierać do biura😆 macie jakieś sprawdzone sieciowki lub sklepy internetowe z ciuchami dla kobitek w ciąży?

Dziewczyny, Spodnie zaczynają się robić za ciasne!!! Macie doświadczenie co najlepiej sprawdzi się na początku ciąży. Czy to już czas na jakieś ciążowe ciuchy? Na razie radzę sobie dresami bo ulubione dżinsy poszły już w odstawkę. Na szczęście jestem na L4 bo nie wyobrażam sobie co miałabym ubierać do biura😆 macie jakieś sprawdzone sieciowki lub sklepy internetowe z ciuchami dla kobitek w ciąży?
Ja miałam spodnie na gumie albo z wysokim stanem i te nosiłam 🙂

Dziewczyny, Spodnie zaczynają się robić za ciasne!!! Macie doświadczenie co najlepiej sprawdzi się na początku ciąży. Czy to już czas na jakieś ciążowe ciuchy? Na razie radzę sobie dresami bo ulubione dżinsy poszły już w odstawkę. Na szczęście jestem na L4 bo nie wyobrażam sobie co miałabym ubierać do biura[emoji38] macie jakieś sprawdzone sieciowki lub sklepy internetowe z ciuchami dla kobitek w ciąży?

Coś szybko [emoji57]

Są takie "przedłużki" pomiędzy guzik a dziurkę u spodni :) w poprzedniej nosiłam leginsy jak było mi już niewygodnie, albo rajstopy ciążowe i sukienki - ale to już było w zaawansowanej i kupowane na allegro wszystko

reklama
Do góry