reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Oj ja też już nie pamiętam... I nie omoge bo biorę luteinę i przy niej to jest w cały świat...I mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
Marta2432
TakI mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
Magdalenams ja też na Luteinie
IKA co do lekarza z Poznania nie pomogę bo nie znam kompletnie nikogo bardziej orientuje się w Lekarzach z Szczecina
Teraz ogólnie krzywo patrzą na ciężarne bez szczepień co prawda jestem po 2 dawkach ale jakoś nie widzi mi się brania tej 3 …
A co do przejścia na prywatne Forum to dobrze by było tylko ktoś to musi ogarnąć byłam tutaj na forum w 2009 r. I też mieliśmy w grupie otwartej różne sytuacje… Także wszędzie trzeba uważać.
IKA co do lekarza z Poznania nie pomogę bo nie znam kompletnie nikogo bardziej orientuje się w Lekarzach z Szczecina
Teraz ogólnie krzywo patrzą na ciężarne bez szczepień co prawda jestem po 2 dawkach ale jakoś nie widzi mi się brania tej 3 …
A co do przejścia na prywatne Forum to dobrze by było tylko ktoś to musi ogarnąć byłam tutaj na forum w 2009 r. I też mieliśmy w grupie otwartej różne sytuacje… Także wszędzie trzeba uważać.
makota89
JaDziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę? [emoji848]
makota89
MamI mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz
makota89
Ta, i jeszcze lecz sie placebo i szamańskimi metodami właśnie mam inhalator ma twarzy ok nadrabiam wpisyTo w ciąży mega dobija, na wiele tematów nie masz odpowiedzi bo badań na ciężarnych nie było...decyduj sama, myśl sama...a jeszcze "gdzie pani była"
Ooo ..Em wpadl z migreną...No to i u nas mdłości pod adresem aaaaa
Chłop chory....dobijcie mnie
Sajfik
Popieram! Ja mam dopiero drugą wizytę we wtorek (serduszko powinno juz być) ale na pierwszej mam narazie potwierdzoną ciążę więc jadę z Wami na pokładzie. Jestem dopiero 6+6Dziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę?
Mimo wszystko, juz dużo sie otwieramy tutaj i fajnie byloby sie bardziej otworzyc na prywatce bez podglądaczy
Ostatnia edycja:
reklama
Sajfik
TakI mam jeszcze jedno pytanie to moja druga ciąża ale nie pamiętam. Czy wy też macie taki gęsty śluz