reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Magdalenams ja też na Luteinie
IKA co do lekarza z Poznania nie pomogę bo nie znam kompletnie nikogo bardziej orientuje się w Lekarzach z Szczecina;)
Teraz ogólnie krzywo patrzą na ciężarne bez szczepień co prawda jestem po 2 dawkach ale jakoś nie widzi mi się brania tej 3 …
A co do przejścia na prywatne Forum to dobrze by było tylko ktoś to musi ogarnąć byłam tutaj na forum w 2009 r. I też mieliśmy w grupie otwartej różne sytuacje… Także wszędzie trzeba uważać.

To w ciąży mega dobija, na wiele tematów nie masz odpowiedzi bo badań na ciężarnych nie było...decyduj sama, myśl sama...a jeszcze "gdzie pani była"

Ooo ..Em wpadl z migreną...No to i u nas mdłości pod adresem aaaaa
Chłop chory....dobijcie mnie
Ta, i jeszcze lecz sie placebo i szamańskimi metodami;) właśnie mam inhalator ma twarzy ok nadrabiam wpisy

Dziewczyny, chyba możemy powoli przejść na prywatę. Kto jeszcze czeka na wizytę? 🤔
Popieram! Ja mam dopiero drugą wizytę we wtorek (serduszko powinno juz być) ale na pierwszej mam narazie potwierdzoną ciążę więc jadę z Wami na pokładzie. Jestem dopiero 6+6

Mimo wszystko, juz dużo sie otwieramy tutaj i fajnie byloby sie bardziej otworzyc na prywatce 🥰 bez podglądaczy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry