reklama
mrsmiki_94
Fanka BB :)
9A który tydzień ? Gratulacje
Betty2
A mnie na kukurydzę ciągnie wiec sałatka z kukurydzą poszła. U mamy byłam, może na psyche pomoże. W sklepie buty na wiosnę Sz kupiłam... Jednym słowem rób co mogę by dzień minął bez morza myśli.
Sz dzis na basen to późno wrocą...zobaczymy
Sz dzis na basen to późno wrocą...zobaczymy
makota89
Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści
Ja leżę wnerwiona i bezsilna
Ginekolog mówi, że to nie jej działka czy włączyć antybiotyk czy nie i ze jak jest taka potrzeba to jak najbardziej można a nawet trzeba. Kazała przyjść 11.03 na USG i na pobranie krwi i wtedy z wynikami do niej to się umówiłam na 17.03
Generalnie zbeształa trochę ta moja internistke dlaczego mnie wysyła do ginekologa, jak to nie jest ginekologa dzialka
Inna internista pobrała mi crp - jedyna mądra
Ginekolog mówi, że to nie jej działka czy włączyć antybiotyk czy nie i ze jak jest taka potrzeba to jak najbardziej można a nawet trzeba. Kazała przyjść 11.03 na USG i na pobranie krwi i wtedy z wynikami do niej to się umówiłam na 17.03
Generalnie zbeształa trochę ta moja internistke dlaczego mnie wysyła do ginekologa, jak to nie jest ginekologa dzialka
Betty2
No są mdłości i mdłości...niestetyJeśli chodzi o migdały to w Lidlu są smażone, solone i są mega. Zawsze można spróbować. Słuchając Waszych opowieści to ja jednak jestem szczęściarą bo u mnie mdłości tylko delikatne, zazwyczaj rano przed śniadaniem.
Diana super Pomocnik Chłopaki są fajne, konkrety ich cieszą
Betty2
To w ciąży mega dobija, na wiele tematów nie masz odpowiedzi bo badań na ciężarnych nie było...decyduj sama, myśl sama...a jeszcze "gdzie pani była"Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści
Ooo ..Em wpadl z migreną...No to i u nas mdłości pod adresem aaaaa
Chłop chory....dobijcie mnie
Karolina1403
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Wracam do Was po prawie 5 dniach nieobecności. Mdłości mnie takie dopadły, ze masakra. Ledwo spojrzę na telefon od razu karuzela. Nie wymiotuje, ale chodzę a raczej słaniam się po domu. Z jedzenia jedyne co mi wchodzi od kilku dni to zwykła bułka pszenna z żółtym serem. Dzisiaj postanowiłam urozmaicić swoją dietę, zmobolozowalqm się i ugotowałam pomidorówkę. Powoli, małymi łyczkami jem i nawet mi smakuje. Nawet herbata wywołuje nudności i skurcz żołądka.
Nie nadrobię wszystkich wiadomości, ale widzę, ze sporo dziewczyn chwali się swoimi maleństwami z usg, bardzo, bardzo Wam gratuluje i na maksa się ciesze z Wami
My w niedziele powiedzieliśmy moim Rodzicom, szał ogromny; bo to ich pierwszy wnuczek lub wnuczka
Miłego dnia Wam życzę! ️
Nie nadrobię wszystkich wiadomości, ale widzę, ze sporo dziewczyn chwali się swoimi maleństwami z usg, bardzo, bardzo Wam gratuluje i na maksa się ciesze z Wami
My w niedziele powiedzieliśmy moim Rodzicom, szał ogromny; bo to ich pierwszy wnuczek lub wnuczka
Miłego dnia Wam życzę! ️
Magdalenams
Bo właśnie chodzi o to żeby dzieciom pozwalać. A jak się coś rozsypie to trudno zdarza się. moi też są wychowywani na samodzielnych. Na dużo im pozwalam. Ale później ludzie się dziwią ooo już sam tak ładnie je, albo oo sam się ubierze.Mam szczescie do tego mojego malucha, slodziak z niego, dzentelman rosnie, sam po sobie sprzata, papierki wszystkie w smietnik wyrzuca, nic nie zostawi po sobie na stole czy podlodze, zakupy UWIELBIA mi rozpakowywac, a ostatnio coraz bardziej sie domaga samodzielnosci, co by sam buty ubieral, kurtke zapinal, swoje ubrania odkladal SAM na miejsce... Wiem, ze wieeeele 3 latkow takie rzeczy robi juz od dawna, ja mojego malego troche rozpiescilam, ale serce mi plonie z dumy jak widze jego usilne proby aby byc samodzielnym i mamie zycie ulatwiac. Hormony tez robia swoje, wiec siedzialam i ryczalam jak bobr, bo mi dziecko wczoraj ukradlo reklamowke z rzeczami meza z pracy ( jego sniadanie i obiad w pracy ) i zaczal sam wszystko wypakowywac, co znalazl do wyrzucenia, to sam wyrzucal, w dodatku do odpowiednich smietnikow z recyklingiem, a na koniec reklamowke zlozyl i dal w mamusi schowek na reklamowki, przybiegl, piatki wszystkim widzom poprzybijal, przytulil mi sie do nogi i jakby nigdy nic wrocil do swoich zabawek <3 A ja stalam w korytarzu i smarkalam z dumy
Cos mi sie widzi, ze male podswiadomie wyczuwa, ze pora juz odciazyc mame i zaczac samemu troszke wiecej robic <3 Dlatego mowie, dzieciaki maja jakis szosty zmysl jak nic <3
ewelen398
początek 7Który to tydz?
reklama
Hejka, ja jestem z hrabstwa Hampshire, jakies 80 mil na poludniowy zachod od londynuWitam
Moja mama przetrzasnela 6 książek i nie znalazła żadnego sposobu na mdłości, obiecała dalej szukać….
Jeszcze mi się przypomina z poprzednich ciąż ze dziewczyny chwaliły sobie migdały
Diana z kad w GB jesteś? Ja do końca 2023 będę przynajmniej raz jeszcze pod Londynem
Dobrze kojarzę ze wklejałeś zdjęcie swoich synków z psem? Labrador? Ile ma lat?
U nas badania co średnio 4 tygodnie, mocz na każdej wizycie, tak jak i USG, krew 2 razy- do 16 tc i 22-24tc i wizyta u domowego ok20 tc
a no suczka, labrador, 4 lata ma