reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Hej w którym tygodniu robione usg?
Dziewczyny mam pytanie czy byłyście u ginekologa na 5 tydzień ciąży potwierdzać ciąże może ktoś z was był … było coś widać …
U mnie ledwo co … wnioski wczesna ciąża … kazał przyjść na 8 tydzień ciąży i trochę mam stresa .
Może też dlatego że jestem wieloródką po 3 porodach i macica jest przerośnięta tak mi to tłumaczył.
Hej, ja byłam 4+6 tylko po to by skonsultować poziom progesteronu i wiedziałam że nie będzie nic widać i nawet się nie pchałam na fotel, ale lekarz sam zaproponował USG. Nie było pęcherzyka i napisał że podejrzenie ciąży. Kazał przyjść jak będzie 8+0, więc czekam.

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy byłyście u ginekologa na 5 tydzień ciąży potwierdzać ciąże może ktoś z was był … było coś widać …
U mnie ledwo co … wnioski wczesna ciąża … kazał przyjść na 8 tydzień ciąży i trochę mam stresa .
Może też dlatego że jestem wieloródką po 3 porodach i macica jest przerośnięta tak mi to tłumaczył.

Ja w poprzedniej która stracilam bylam w 5+1 i bylo widać pusty pęcherzyk ciążowy.

Hej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?😓
Od 5. Dzisiaj 9+1 i nie zanosi się żeby minęło.
Nie ma sensu tak wcześnie chodzic. Coś się przesunie i u jednej będzie coś widać u drugiej nic i się zrobi niepotrzebny stres. W 8 już będzie serce i wszystko wiadomo.

5 tydzień to jeszcze wcześnie, nie u każdej będzie cokolwiek widać, także spokojnie na następnej wizycie zobaczysz już serduszko 🥰

reklama
Do góry