reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Hej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?😓
u mnie zaczęły się jak było 5 tygodni teraz mam 5+6 i z dnia na dzień jest gorzej. Ale ja raczej nie wymiotuje w poprzednich ciążach to były pojedyncze incydenty. Mam koleżankę która wcale mdłości nie miala cala ciążę takze sa szczęśliwe przypadki 😉

reklama
Też się pochwalę, jest i moje serduszko, 2,5cm szczęścia [emoji3526]Zobacz załącznik 1374786
Hej w którym tygodniu robione usg?
Dziewczyny mam pytanie czy byłyście u ginekologa na 5 tydzień ciąży potwierdzać ciąże może ktoś z was był … było coś widać …
U mnie ledwo co … wnioski wczesna ciąża … kazał przyjść na 8 tydzień ciąży i trochę mam stresa .
Może też dlatego że jestem wieloródką po 3 porodach i macica jest przerośnięta tak mi to tłumaczył.

Dziewczyny mam pytanie czy byłyście u ginekologa na 5 tydzień ciąży potwierdzać ciąże może ktoś z was był … było coś widać …
U mnie ledwo co … wnioski wczesna ciąża … kazał przyjść na 8 tydzień ciąży i trochę mam stresa .
Może też dlatego że jestem wieloródką po 3 porodach i macica jest przerośnięta tak mi to tłumaczył.
Ja byłam na pierwszym USG według miesiączki miał być 7 tydzień, ale według USG był koniec 5, był zarodek 0,26cm, ale kazał przyjść za 5 dni na USG i po tym czasie już było dzidzi 0,56cm i bijące serduszko. Nie stresuj się kochana, pójdziesz na kolejne USG i będzie już widać dzieciaczka 😊

Ja byłam w 6 TC wg OM i był sam pęcherzyk
Być może ciąża jest młodsza

Dziś mam wizytę, bo miałam skonsultować czy mogę wziąć antybiotyk, ale czuję się lepiej... Nie wiem czy zrobi mi USG. Za szybko pewnie.

Mnie mdłości obudziły dokładnie w 6+0 i wtedy też wiedziałam, że muszę zrobić test ;) od tego czasu towarzyszą mi codziennie. W poprzednich ciążach też ok. 6 tygodnia

reklama
Ja byłam w 6 TC wg OM i był sam pęcherzyk
Być może ciąża jest młodsza

Dziś mam wizytę, bo miałam skonsultować czy mogę wziąć antybiotyk, ale czuję się lepiej... Nie wiem czy zrobi mi USG. Za szybko pewnie.
Ja byłam w 6 tyg bo tak mnie bolały plecy i brzuch że myślałam już że jakaś pozamiciczna mi się rozwija to ,,lekarka" nie była nawet pewna czy ,,kółko" na ekranie to pęcherzyk ciążowy czy nie i powiedziała mi że nie jest w stanie tego stwierdzić [emoji43], ostatnio mam pecha do lekarzy.
Trzymam kciuki za wizyte aby już było widać bijące serduszko [emoji846][emoji110]️

Do góry