reklama
Betty2
Fanka BB :)
Mnie też conieco pokonało, conieco inne pokonałam ja...bilans na dziś średniJa dziś już miałam się chwalić że pierwszy dzień bez wymiotów ale wieczór niestety mnie pokonał
Ostatnia edycja:
Ja tak samo, cieszyłam się, że udało mi się wszystko powstrzymać bo cały dzień spędziłam z teściem, który o niczym nie wie oficjalnie, ale wieczorem mnie zaatakowało ze zdwojoną siłąJa dziś już miałam się chwalić że pierwszy dzień bez wymiotów ale wieczór niestety mnie pokonał
kociamama.
Moderator
Hej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?
Który masz teraz tydzień? gratuluję kochana wspaniała wiadomość!!!Cześć Kochane,
U mnie po piątkowym USG mamy już bijące serduszko termin na 19.10 według USG
Podpinam sieHej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?
Betty2
Fanka BB :)
Ja właśnie też mam wrażenie że dopoludniowa mobilizacja itp potem spowodowała wybuch emocji i słabości....Ja tak samo, cieszyłam się, że udało mi się wszystko powstrzymać bo cały dzień spędziłam z teściem, który o niczym nie wie oficjalnie, ale wieczorem mnie zaatakowało ze zdwojoną siłą
Jutro kolejny dzień...
Spokojnej nocki
reklama
będzie jakoś od 16.02 czyli od 4tcHej dziewczyny, wybaczcie ale nie przekopie sie przez tyle stron. Powiedzcie mi, w ktorym tygodniu zaczely dokuczac Wam mdlosci i wymioty?