reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja już druga noc z rzędu mam sen, że poroniłam. To już na prawdę idzie na głowę dostać 🤦🏼‍♀️
Jeszcze dzisiaj na papierze zobaczylam nitkę krwi i oczywiście już chyba spokojna nie będę 🤦🏼‍♀️

Ja już druga noc z rzędu mam sen, że poroniłam. To już na prawdę idzie na głowę dostać 🤦🏼‍♀️
Jeszcze dzisiaj na papierze zobaczylam nitkę krwi i oczywiście już chyba spokojna nie będę 🤦🏼‍♀️
miałam taki sam sen, po czym w śnie moja mama mówi : córcia, to był tylko sen, wszystko jest dobrze. Jakby w śnie śniłam. Takie sny niestety są odzwierciedleniem naszych obaw. Jak to mi psycholog powiedziała, że to jest normalne że po stracie się boje, bo ciało pamięta,ale żebym ten strach przerzuciła jako dobra emocja, że martwię się bo już jestem mamą, włączyła się opiekuńczość. I że od teraz już będzie towarzyszył mi strach, ale muszę nauczyć się z nim żyć . Mam nadzieję, że coś pomogą te Słowa.

a mi się dziś śniło że do pracy nie musze i oczywiście wyłączyłam sobie budzik i poszłam dalej spać, a potem biegłam jak szalona żeby zdążyć [emoji1787]

reklama
Właśnie wyszłam od lekarza. Jest już widać zarodek. 😍
I 🤫 też jest też widać bijące serduszko. ❤️❤️❤️ Tak dziękuje Bogu, że się udało. Mimo, że wiem że dluga jeszcze droga przede mną to to serduszko dała mi największa nadzieje.
Okazało się, że jestem w 6 tc i 3 dni.
Gratuluję! Ale że tak spytam, skoro miałaś okres 29.12 to jakim cudem jesteś w 6+3? To wychodzi że zaszłaś w ciążę przed okresem... 🤔

Do góry