reklama
Marta2432
Fanka BB :)
Ta pogoda jest cudowna zrobiliśmy z synkiem 3 km, mało ale póki co po plamieniach odpuszczam, jak będzie ok to w drugim trymestrze wznawiam 10km codziennie z wózkiem, teraz aż by się chciało okna umyć, wysprzątać w ogródku. Uwielbiam takie ciepełko
ja zaszalalam i umylam podłogęTa pogoda jest cudowna zrobiliśmy z synkiem 3 km, mało ale póki co po plamieniach odpuszczam, jak będzie ok to w drugim trymestrze wznawiam 10km codziennie z wózkiem, teraz aż by się chciało okna umyć, wysprzątać w ogródku. Uwielbiam takie ciepełko
I już mnie znowu podbrzusze kłuje i mam wrażenie dyskomfortu.
Byle do jutra, byle do usg….
Betty2
Brawo,bardzo się cieszę..... Teraz niech każdy sobie na swój sposób zje. U nas królują serki np Danio czy dżem, co kto tam chce. A i obiadowo może być, na szczęście moi mało mięsni wiec okBetti2 jesteś genialna kobieto
Betty2
Chyba jutro nie doczekamy na Twoje wieścija zaszalalam i umylam podłogę
Marta2432
Zazdroszczę też mi się marzy podglądnąć dzidziusia ale muszę czekać jeszcze dwa tygodnieja zaszalalam i umylam podłogę
u mnie najmniejszy lubi puste, i tak ciasto robię lekko na słodkoBrawo,bardzo się cieszę..... Teraz niech każdy sobie na swój sposób zje. U nas królują serki np Danio czy dżem, co kto tam chce. A i obiadowo może być, na szczęście moi mało mięsni wiec ok
Starszak z nutella głównie, a ja grzecznie z dżemem z czerwonej porzeczki zjadłam jednego i brzuch pełen
Chyba jutro nie doczekamy na Twoje wieści
Ja sama się doczekać nie mogę. Byle by było zdrowe i rosło tam gdzie trzeba …….
ja mam nadzieje ze nie wystrzeliłam za szybko z tym usg bo jak zobaczę pusty pęcherzyk albo zarodek bez czynności serca to jakoś chyba wciąż i nadal będzie mi daleko do spokojuZazdroszczę też mi się marzy podglądnąć dzidziusia ale muszę czekać jeszcze dwa tygodnie
No ale powinno być wtedy 6+0 lub 6+2 to już musza coś zobaczyć ….
Sajfik
A którym tygodniu przewaznie widać zarodek w pęcherzyku??ja mam nadzieje ze nie wystrzeliłam za szybko z tym usg bo jak zobaczę pusty pęcherzyk albo zarodek bez czynności serca to jakoś chyba wciąż i nadal będzie mi daleko do spokoju
No ale powinno być wtedy 6+0 lub 6+2 to już musza coś zobaczyć ….
reklama
a cholera wie, tu zauważyłam ze co jedna to inaczej we wcześniejszej ciąży widziałam już 5+4 i to z serduszkiem a co się teraz zdarzy tego nikt nie wieA którym tygodniu przewaznie widać zarodek w pęcherzyku??