reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

To normalne że lekarz nie dał L4, ciąża nie jest podstawą do wystawienia L4 tak naprawdę i to na tak wczesnym etapie. Lekarz nie miał podstawy by wystawić zwolnienie. Jeżeli masz ciężka pracę to porozmawiaj z pracodawcą który ma obowiązek dostosować tryb pracy do twojej sytuacji. Możesz jeszcze próbować z L4 od lekarza rodzinnego.
Juz teraz wszystko rozumiem, jak na razie nie chce nic w pracy mówić. W tym tygodniu mam urlop wiec tak na prawdę zostanie mi tydzień do usg, zobaczymy wtedy co mi lekarz powie. ;)

reklama
Hej. Jak z waszymi objawami? 7 tydzień jutro lekarz. Ja raz bym mogła góry przenosić raz bym mogła cały dzień leżeć. Czasem to sama się zastanawiam czy rzeczywiście w ciąży jestem. Nie slyszalam serduszka mam nadzieję że jutro usłyszę.

A można później kogoś dodać do prywatnej grupy jak dołączy?

Ja miałam tu tak na marcowkach. Dołączyłam później niż większość i nie miałam już wstępu, a zostałam tez zlinczowana ze pytam o prywatne forum.

Tu już widzę, ze jest inna atmosfera. Poczekajmy jeszcze 3 tygodnie wobec tego. I zobaczymy.. ☺️
Ja w 2017 roku byłam dodana w październiku, a rodziliśmy w grudniu, więc chyba można.
Dziewczyny, nie dość że każda z nas przeżywa ciążę, ma inne swoje różne lepsze i gorsze chwile to jeszcze lincz, mam nadzieję, że to nie będzie tak wyglądało.

Cześć kochane.
Wstałam.
Żyje.
Cukier sprawdzony - 102 na czczo 🥺
Plamienia poki co nie ma, ale ono zawsze się zaczyna koło południa.
Męża wysyłam po kolejne testy do sklepu.
Byle do czwartku wytrzymać, usg zaklepać, w piątek zobaczyć zdrowego kropka z mrugającym serduchem…..

Jakie macie plany na dzisiaj ?
Mi ma przyjść moje orzeszki biurowe, mam nadzieje ze się nade mną zlitują i mi je wniosą chociaż na korytarz 😅

Dziewczyny które korzystają z PZU Zdrowie. Jak nie chodzę do gina na PZU tylko prywatnie ale chce robić badania na PZU to muszę umawiać się na dodatkowe wizyty tylko po skierowanie? Mogę tak zrobić?

reklama
Do góry