reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Hejka,naczekałam się ale warto! Jest ok
Serce bije ,dzieć rośnie
Dziękuję za wsparcie!
uuuuu, No i pięknie, widzisz, nie było się czym stresować ;) ❤️

A ja miałam w piątek wysłane tabletki dopochwowe z Luteina do mnie…. Ale ze względu na wichurę zgaduje ze się dostawy opóźnia i tak jak dzisiaj miałam dostać najpóźniej to ich dalej nie ma…. A dzisiaj już nie delikatne jasnobrązowe plamienie tylko ciemnobrązowe miałam…. Ech.
Może to nic.
Może wszystko jest Ok.
Ale ta ciąża taka wczesna,
A ten kraj taki zacofany w temacie podtrzymywania wczesnej ciąży …..

reklama
Hejka,naczekałam się ale warto! Jest ok
Serce bije ,dzieć rośnie
Dziękuję za wsparcie!
Widzisz? Nerwy nie byly potrzebne, teraz tylko cieszyć się i spokojnie przechodzić kolejne tygodnie ❤️

Ja za to mam jutro pierwszą wizyte u ginekologa 😳😳😳 mam nadzieję ze bede spokojnie podchodzić do sprawy ale znajac życie będzie stres 🥴

A ja miałam w piątek wysłane tabletki dopochwowe z Luteina do mnie…. Ale ze względu na wichurę zgaduje ze się dostawy opóźnia i tak jak dzisiaj miałam dostać najpóźniej to ich dalej nie ma…. A dzisiaj już nie delikatne jasnobrązowe plamienie tylko ciemnobrązowe miałam…. Ech.
Może to nic.
Może wszystko jest Ok.
Jeju kochana, nie martw się ❤️😥 napewno jest w porządku! Póki plamienia sa niewielkie to nie masz co sie martwic na zapas 😘 zobaczysz, za jakis czas zobaczysz dzidziusia na usg i zdasz sobie sprawę ze jedyne co mogło zaszkodzić to Twój stres ❤️ ale rozumiem Cie, tam widze ciezko z wizytami 🤷‍♀️ czlowiek nie ma jak sie uspokoić do nastepnej wizyty

Widzisz? Nerwy nie byly potrzebne, teraz tylko cieszyć się i spokojnie przechodzić kolejne tygodnie ❤️

Ja za to mam jutro pierwszą wizyte u ginekologa 😳😳😳 mam nadzieję ze bede spokojnie podchodzić do sprawy ale znajac życie będzie stres 🥴

Jeju kochana, nie martw się ❤️😥 napewno jest w porządku! Póki plamienia sa niewielkie to nie masz co sie martwic na zapas 😘 zobaczysz, za jakis czas zobaczysz dzidziusia na usg i zdasz sobie sprawę ze jedyne co mogło zaszkodzić to Twój stres ❤️ ale rozumiem Cie, tam widze ciezko z wizytami 🤷‍♀️ czlowiek nie ma jak sie uspokoić do nastepnej wizyty
a na kiedy masz termin z OM? :)

Może to nic.
Może wszystko jest Ok.
Bardzo Ci kibicuje! Odpoczywaj

Tez sie tak szybko męczycie? Niby nic fizycznego nie robię, bo mam prace biurową i pracuje przy kompie ale po kilku godzinach czuje jakby mi sił brakowało by ruszyć ręka i myślę tylko o drzemce 🥴 takim tempem to ja bede wieczność kończyć projekty🥴
tak zdecydowanie, łapię zadyszkę wchodząc po schodach i…rozmawiając dłużej. Tragedia

reklama
Do góry