reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Hejka,naczekałam się ale warto! Jest ok
Serce bije ,dzieć rośnie
Dziękuję za wsparcie!
uuuuu, No i pięknie, widzisz, nie było się czym stresować ;) ❤️

A ja miałam w piątek wysłane tabletki dopochwowe z Luteina do mnie…. Ale ze względu na wichurę zgaduje ze się dostawy opóźnia i tak jak dzisiaj miałam dostać najpóźniej to ich dalej nie ma…. A dzisiaj już nie delikatne jasnobrązowe plamienie tylko ciemnobrązowe miałam…. Ech.
Może to nic.
Może wszystko jest Ok.
Ale ta ciąża taka wczesna,
A ten kraj taki zacofany w temacie podtrzymywania wczesnej ciąży …..

reklama
Hejka,naczekałam się ale warto! Jest ok
Serce bije ,dzieć rośnie
Dziękuję za wsparcie!
Widzisz? Nerwy nie byly potrzebne, teraz tylko cieszyć się i spokojnie przechodzić kolejne tygodnie ❤️

Ja za to mam jutro pierwszą wizyte u ginekologa 😳😳😳 mam nadzieję ze bede spokojnie podchodzić do sprawy ale znajac życie będzie stres 🥴

A ja miałam w piątek wysłane tabletki dopochwowe z Luteina do mnie…. Ale ze względu na wichurę zgaduje ze się dostawy opóźnia i tak jak dzisiaj miałam dostać najpóźniej to ich dalej nie ma…. A dzisiaj już nie delikatne jasnobrązowe plamienie tylko ciemnobrązowe miałam…. Ech.
Może to nic.
Może wszystko jest Ok.
Jeju kochana, nie martw się ❤️😥 napewno jest w porządku! Póki plamienia sa niewielkie to nie masz co sie martwic na zapas 😘 zobaczysz, za jakis czas zobaczysz dzidziusia na usg i zdasz sobie sprawę ze jedyne co mogło zaszkodzić to Twój stres ❤️ ale rozumiem Cie, tam widze ciezko z wizytami 🤷‍♀️ czlowiek nie ma jak sie uspokoić do nastepnej wizyty

Widzisz? Nerwy nie byly potrzebne, teraz tylko cieszyć się i spokojnie przechodzić kolejne tygodnie ❤️

Ja za to mam jutro pierwszą wizyte u ginekologa 😳😳😳 mam nadzieję ze bede spokojnie podchodzić do sprawy ale znajac życie będzie stres 🥴

Jeju kochana, nie martw się ❤️😥 napewno jest w porządku! Póki plamienia sa niewielkie to nie masz co sie martwic na zapas 😘 zobaczysz, za jakis czas zobaczysz dzidziusia na usg i zdasz sobie sprawę ze jedyne co mogło zaszkodzić to Twój stres ❤️ ale rozumiem Cie, tam widze ciezko z wizytami 🤷‍♀️ czlowiek nie ma jak sie uspokoić do nastepnej wizyty
a na kiedy masz termin z OM? :)

Może to nic.
Może wszystko jest Ok.
Bardzo Ci kibicuje! Odpoczywaj

Tez sie tak szybko męczycie? Niby nic fizycznego nie robię, bo mam prace biurową i pracuje przy kompie ale po kilku godzinach czuje jakby mi sił brakowało by ruszyć ręka i myślę tylko o drzemce 🥴 takim tempem to ja bede wieczność kończyć projekty🥴
tak zdecydowanie, łapię zadyszkę wchodząc po schodach i…rozmawiając dłużej. Tragedia

reklama
Do góry