mrsmiki_94
Fanka BB :)
Betty jak tam po lekarzu? Nic nie znalazłam info
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1:140 dla ZD, a 1:240 podstawowe … jak gdzieś znalazłam kalkulator pappa w internecie i obniżałam tylko wiek to ryzyko było pośrednie…A jakie pappa ci wyszło?
Proszę mnie też dopisaćOkej na tą chwilę mamy tak:
@Miiodzio
@Balbinka00
@Betty2
@Sanza
@Iwkar
@Limonkaaa88
@Ja90
@Minayo
@Sajfik
@Magdalenams
@mrsmiki_94 - moderator
@obnoxious789
@Edyta835
@Tinulka
@Koniczyna82
@Kruszek91 - moderator
Ja poszłam w 17 tyg., ale mam prace biurową. Jak masz ciężką prace to nie ma co się zastanawiać. A tak btw to nie mozna zatrudniać pracownicy w ciąży w godzinach nocnych i nadliczbowych bez jej zgodyDziewczyny w którym tc poszłyście na l4 ? Mi Gin powiedzial ze w okolicach 12.03 mam iść na usg, do tego jest sporo czasu. @ mialam 22-27 wiec po niej w dniach płodnych doszło do zapłodnienia, teraz powinnam mieć @ 19.02 i tego dnia tez zrobilam test gdzie mialam dwie kreski. Pracuje w sklepie, mam tez nocki i szczerze boje się chodzić do pracy wiedząc ze jestem w ciąży. Wiem ze to dopiero początek ale mam juz 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża. Co o tym myślicie? Powinnam iść do innego Gina?
I ja poproszęProszę mnie też dopisać