reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
ojojojoj 😂 ja z pełnym poczuciem winy wciągnęłam trzy kromki ze smalcem wczoraj 😂
A dzisiaj ten słoik ogórków, i owoce, i krakowska, i pełen kubek kapuśniaku 😂 i dalej mam na coś ochotę 😂
Ja mam za to ciągle chęć na wszelkie fastfoodowe żarcie z frytkami na czele. Chipsami... By nie napaśc na Macka ratuję się tostami z serem i ziołami prowansalskimi w środku, naczanymi w kechapie i do tego oliwki, ogóry... do tego kwaśne owoce. Od słodkiego mnie mdli.

Mam cicha nadzieję, że ciąża przejdzie miło i spokojnie tak jak z synkiem. Jeden bełcik, jeden krwotok ale taki po usg I wzierniku... nawet udało mi się za bardzo nie zdenerwować. I planowe cc w 40 tygodniu 4kilowego łobuza co się pupą ustawił. Choć wiercił się niemożliwie I w 40 tygodniu 2 razy pozycje zmienił mimo tych 4kg...

Glukoza mi 100 nie przekroczyła nawet po wypicia tego ulepka do krzywej.

Tez sie tak szybko męczycie? Niby nic fizycznego nie robię, bo mam prace biurową i pracuje przy kompie ale po kilku godzinach czuje jakby mi sił brakowało by ruszyć ręka i myślę tylko o drzemce 🥴 takim tempem to ja bede wieczność kończyć projekty🥴

Dziewczyny w którym tc poszłyście na l4 ? Mi Gin powiedzial ze w okolicach 12.03 mam iść na usg, do tego jest sporo czasu. @ mialam 22-27 wiec po niej w dniach płodnych doszło do zapłodnienia, teraz powinnam mieć @ 19.02 i tego dnia tez zrobilam test gdzie mialam dwie kreski. Pracuje w sklepie, mam tez nocki i szczerze boje się chodzić do pracy wiedząc ze jestem w ciąży. Wiem ze to dopiero początek ale mam juz 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża. Co o tym myślicie? Powinnam iść do innego Gina?
Ja w pierwszej ciąży poszlam juz w 7 tyg, pracowałam w aptece, tam ciągle bieganie, podnoszenie kartonów itp a teraz pracuje przy biurku wiec myślę że jeszcze trochę popracuje, choć chętnie poszlabym odrazu ale jak ostatnio poroniłam w 11 tyg a lekarz proponowal mi zwolnienie a ja uznałam ze po co, praca siedzaca i teraz głupio by było wracać z l4, teraz poczekam do 12 tyg.

Ja też poproszę o link do grupy prywatnej :)

reklama
Do góry