reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Witaj w klubie! Ja też po nocach ciagle sie wybudzam z uczuciem wyspania.. Ale najbardziej mnie martwi ze objawy mi mijają 😬
Od wczoraj juz podbrzusze tak mocno nie boli, cos ciągnęło momentami i tyle. Rano wstaje bez bólu brzucha i nawet piersi juz tak nie są bolesne jak wczesniej. Jak nacisne to czuje obolale, czy sutki bolą w dotyku ale ogolnie budzę sie bez bólu, chodze bez bolu i zamiast sie cieszyć rozmyslam czemu minęło 😅 dzis mysle zrobić bete bo do wizyty nie wiem czy spokojnie wytrzymam 🥴

Dziewczyny jak u was z objawami?
Ja mam objawy od 2dpo :D
Identyczne i stabilne do dzis. Jak się zaczęły od suplementacji progesteronu tak pewnie ustąpią dopiero po jego odstawieniu.

reklama
Witaj w klubie! Ja też po nocach ciagle sie wybudzam z uczuciem wyspania.. Ale najbardziej mnie martwi ze objawy mi mijają 😬
Od wczoraj juz podbrzusze tak mocno nie boli, cos ciągnęło momentami i tyle. Rano wstaje bez bólu brzucha i nawet piersi juz tak nie są bolesne jak wczesniej. Jak nacisne to czuje obolale, czy sutki bolą w dotyku ale ogolnie budzę sie bez bólu, chodze bez bolu i zamiast sie cieszyć rozmyslam czemu minęło 😅 dzis mysle zrobić bete bo do wizyty nie wiem czy spokojnie wytrzymam 🥴

Mi też się objawy zmniejszyły ale tego akurat się nie obawiam bo to najmniejszy problem :)

A ja dziś w nocy jak niektóre z Was się budziłam, no normalnie co godzinę, nie miałam tak wcześniej, obudziłam się przed 6.00 przed budzikiem i też jakas taka wyspana, aż dziwne bo ja straszny śpioch jestem. Ale w ciągu dnia wczoraj to tak ziewałam tak mi się spać chciało, zobaczymy jak to będzie dziś:)

Takze wdech wydech dziewczyno! :D ja bardziej trzęsę się na myśl przed dzisiejszą wizytą wieczorem :p
Pierwsza wizyta czy druga? 😊 Pomysl ze wreszcie sie cos nowego dowiesz, zobaczysz mini fasolke - cudowne uczucie! Tez bym sie stresowała i niecierpliwiła 😍 będzie dobrze, zobaczysz! Szybko zleci do wieczora. Daj koniecznie znac po wizycie co i jak😍

To ja czekam aż mi objawy w końcu miną albo żeby zelżały trochę! Od 5 tc mdłości, piersi duże i bolą przy nacisku... wstałam o 7 i dopiero teraz jako tako się zaczynam czuć.

reklama
Pierwsza wizyta czy druga? 😊 Pomysl ze wreszcie sie cos nowego dowiesz, zobaczysz mini fasolke - cudowne uczucie! Tez bym sie stresowała i niecierpliwiła 😍 będzie dobrze, zobaczysz! Szybko zleci do wieczora. Daj koniecznie znac po wizycie co i jak😍
Pierwsza pierwsza, więc tym bardziej przebieram nogami na myśl o niej :D dam znać ;)

Do góry