reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja też dziewczyny niestety się z wami pożegnam. Zarodek sporo urósł ale serduszka już dziś nie było :( 💔 To moja druga strata na wczesnym etapie, więc będziemy się dalej badać... Nie wybieram się na razie do szpitala, chcę żeby samo się zaczęło żebyśmy mogli szybciej znów zacząć. Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki za was! 😘

reklama
Ja też dziewczyny niestety się z wami pożegnam. Zarodek sporo urósł ale serduszka już dziś nie było :( 💔 To moja druga strata na wczesnym etapie, więc będziemy się dalej badać... Nie wybieram się na razie do szpitala, chcę żeby samo się zaczęło żebyśmy mogli szybciej znów zacząć. Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki za was! 😘
Bardzo mi przykro. Trzymaj się ❤️❤️

@Limonkaaa88 to ja podobnie, cykle 27-28dni, OM 11 stycznia to chyba dobry termin ten 2 marca.

@Kasiek88 mi się ciągle chce pić i cały czas mnie suszy, piję dużo ale nie wiem do końca co nie szkodzi i brakuje mi pomysłów na rzeczy smakowe, wytrawne, które można pić w większych ilościach niż po 1 kubku dziennie z każdego zioła czy rodzaju herbaty

prowadziłam poprzednia i ta prowadzę u Bachórzewskiego. Ja nie dotrwałam do terminu cc. Umówione miałam na poniedziałek, a we czwartek o 23 wody mi odeszly i zajęłam ostatnie miejsce w nocy, ciesze się że było miejsce. A Ty u kogo prowadzisz?
U Kłubowicza :) ja też jak musiałam nagle mieć cc to też chyba musialam być ostatnia bo nie było dla mnie normalnego pokoju na pierwszą noc z łazienką tylko taka mała klitka z łóżkiem ale dobrze mi tam było bo spędziłam dużo czasu ja mąż i synek tylko we trójkę , a dopiero następnego dnia przenieśli mnie do sali z druga dziewczyna i łazienka hak zwolniło się łóżko na górze wiec juz tak intymnie nie było:)

No niestety cudu nie było. Beta spadła do trochę ponad 100. Żadnych krwawień ani bólu, ale lekarze liczą, że to co widzieli w mscicy to jednak ten zatrzymany pęcherzyk. Mam liczyc, że sama się oczyszcze i zrobić betę w piątek by upewnić się, że spada. Żegnam się jednak w takim razie, dziewczyny. Niestety znowu ciąża okazała się dla mnie nieszczęśliwa. Teraz to bym już chciała tylko by faktycznie nie była pozamaciczna i bym sama się jakos niedługo oczyściła.
Jejciu przykro mi bardzo :(:(:( ehh :(( nie wiem co powiedzieć bo niestety żadne słowa niczego nie zmienią :(

Pierwsza ciąża CC, brak postępu porodu, plus córka zaczęła się dusić, rodziłam w Kutnie i nie polecam.
Pierwsze promienie w Kutno też dramat, niewybredne tekstu lekarzy. Trzy dni podawali mi tabletki poronne wiec trzy dni akcji porodowej zakończeń łyżeczkowanie i tekst lekarza przed skrobanką Pani to nie powinna mieć więcej dzieci po ani urodzić ani poronić pani nie potrafi.
Drugie poronienie ICZMP w Łodzi i tam czułam się jak człowiek, a mój lekarza tam nie pracuje, byłam tam bardzo zaopiekowana. Więc teraz rodzic chciałbym tam. Nie wiem jaki poród mi się trafi, najważniejsze żeby dziecko urodziło się zdrowe
Jezu lekarze potrafią być paskudni, no jak można coś takiego powiedzieć brak słów.

3maj się:( przykra wiadomość bardzo eh:(

reklama

Płaczę 😢😩

Do góry