reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Pewnie, ze jest różnie.
Ale niewątpliwie jest taśmowo i trudno się dostać (duże ryzyko, ze odeślą). A jak się uda - to duzo na pewno zależy od sytuacji indywidualnej i ludzi na których się trafi :)
Tak myślę że jest. Szwagierka miała plan awaryjny jakby jej odmówili . Trafiła też wcześniej i wywoływali.

reklama
ja mojego już po łapach bije, co by zapomniał o tulaskach aż do ukończonego 12tc 😂, na razie żadnych plamienia nie mam a to jest nowość dla mnie wielka, bo każda ciąża która donosiłam obfitowała w plamienia i krwawienia od samego początku 😑także tfu, tfu, odpukać i co tam jeszcze, mam nadzieje ze mi się tym razem upiecze bez luteiny, plamienia i usg co tydzień żeby się upewnić ze wszystko Ok 💪
Mój mąż już narzeka że nie może się do mnie dobrać, mi będzie musiał jeszcze poczekać 😋

ja mojego już po łapach bije, co by zapomniał o tulaskach aż do ukończonego 12tc 😂, na razie żadnych plamienia nie mam a to jest nowość dla mnie wielka, bo każda ciąża która donosiłam obfitowała w plamienia i krwawienia od samego początku 😑także tfu, tfu, odpukać i co tam jeszcze, mam nadzieje ze mi się tym razem upiecze bez luteiny, plamienia i usg co tydzień żeby się upewnić ze wszystko Ok 💪
Mi się seksu bardzo chce ale po dzisiejszej wizycie najbliższe wspolzycie będzie po połogu pewnie :D

Pierwsza ciąża CC, brak postępu porodu, plus córka zaczęła się dusić, rodziłam w Kutnie i nie polecam.
Pierwsze promienie w Kutno też dramat, niewybredne tekstu lekarzy. Trzy dni podawali mi tabletki poronne wiec trzy dni akcji porodowej zakończeń łyżeczkowanie i tekst lekarza przed skrobanką Pani to nie powinna mieć więcej dzieci po ani urodzić ani poronić pani nie potrafi.
Drugie poronienie ICZMP w Łodzi i tam czułam się jak człowiek, a mój lekarza tam nie pracuje, byłam tam bardzo zaopiekowana. Więc teraz rodzic chciałbym tam. Nie wiem jaki poród mi się trafi, najważniejsze żeby dziecko urodziło się zdrowe

Właśnie, dlaczego unikacie? Mój lekarz powiedział ze można, ale ciężko o romantyzm jak się chce spać 20 godzin na dobę

reklama
Ja sobie nie wyobrażam bez seksu 🙈 Jeśli mogę to będę korzystać 😈 W poprzedniej ciąży miałam zakaz tylko przy infekcji, ale po antybiotyku dalej śmiało 😅

Później to już jest po prostu ciężko 😏

Do góry