reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
No niestety cudu nie było. Beta spadła do trochę ponad 100. Żadnych krwawień ani bólu, ale lekarze liczą, że to co widzieli w mscicy to jednak ten zatrzymany pęcherzyk. Mam liczyc, że sama się oczyszcze i zrobić betę w piątek by upewnić się, że spada. Żegnam się jednak w takim razie, dziewczyny. Niestety znowu ciąża okazała się dla mnie nieszczęśliwa. Teraz to bym już chciała tylko by faktycznie nie była pozamaciczna i bym sama się jakos niedługo oczyściła.
bardzo mi przykro :(

Dokladnie wczoraj na żelaznej w Warszawie rodziła szwagierka. Szwagier był przy porodzie. Bardzo zadowoleni są. Więc pewnie bywa różnie.
Pewnie, ze jest różnie.
Ale niewątpliwie jest taśmowo i trudno się dostać (duże ryzyko, ze odeślą). A jak się uda - to duzo na pewno zależy od sytuacji indywidualnej i ludzi na których się trafi :)

reklama
Do góry