@Nelka01234 trzymaj się! Bardzo mi przykro..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykroNo niestety cudu nie było. Beta spadła do trochę ponad 100. Żadnych krwawień ani bólu, ale lekarze liczą, że to co widzieli w mscicy to jednak ten zatrzymany pęcherzyk. Mam liczyc, że sama się oczyszcze i zrobić betę w piątek by upewnić się, że spada. Żegnam się jednak w takim razie, dziewczyny. Niestety znowu ciąża okazała się dla mnie nieszczęśliwa. Teraz to bym już chciała tylko by faktycznie nie była pozamaciczna i bym sama się jakos niedługo oczyściła.
Ja będę wierna Siemiradzkiemu. Mam tam swojego lekarza i położna. Dwa razy przy nich rodziłam i 3 raz też chcę. Byłam bardzo zadowolona.Ja się zastanawiam nad Ujastkiem, ewentualnie Bochnia bo mam bliżej a opinie też ma super
takA Ty z Lublina jesteś?
Dokladnie wczoraj na żelaznej w Warszawie rodziła szwagierka. Szwagier był przy porodzie. Bardzo zadowoleni są. Więc pewnie bywa różnie.Ja rodziłam na Żelaznej, absolutnie nie polecam. Jakbyś chciała pogadać w temacie to wyślij wiadomość
a będziesz chciała w Lublinie rodzić?
Szwagierka za darmo wczoraj urodziła. Bez problemu ja przyjęli tak z ulicy. Nie miała lekarza tam. Jak się wcześniej pytała to jej mówili że przyjmą o ile aktualnie będzie miejsce.na prawdę ? A każdy tak poleca. Jeszcze mówią, że trzeba zapłacić sporo żeby tam się dostać
Pewnie, ze jest różnie.Dokladnie wczoraj na żelaznej w Warszawie rodziła szwagierka. Szwagier był przy porodzie. Bardzo zadowoleni są. Więc pewnie bywa różnie.
Muszę poczytać opinie. W zeszłym roku się przeprowadziłam bliżej Krakowa i póki co jestem zielona co gdzie i jak totalnie ze wszystkimJa będę wierna Siemiradzkiemu. Mam tam swojego lekarza i położna. Dwa razy przy nich rodziłam i 3 raz też chcę. Byłam bardzo zadowolona.