reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Chciałabym być już po wizycie. Wiedzieć, czy wszystko dobrze. Ja dojeżdżam do gin 50 km do Krakowa. Więc będzie wielka wyprawa 28.02 😳 nie mogę się doczekać, a tutaj jeszcze 2 tygodnie. Lekarka jest na urlopie obecnie. Ja i tak dzisiaj 4+3 więc za wcześnie.
A to gdzie dokładnie mieszkasz? Ja też małopolska :D

reklama
Dziewczyny ale super macie, że już po wizytach! Cudowny widok, a ja czekam z niecierpliwością na czwartek :D jak się dzis czujecie? ;)

Dziewczyny ale super macie, że już po wizytach! Cudowny widok, a ja czekam z niecierpliwością na czwartek :D jak się dzis czujecie? ;)
Dziś dobrze, wizyta bardzo mnie uspokoiła.
Córka ma ferie więc mamy dla siebie dużo czasu, korzystamy ile możemy 😉

Miłego dnia dziewczyny, czekamy na relacje z wizyt 😗

Hej Dziewuszki! Ale super zdjęcia z wizyt 😍 super wiadomości, oby tak dalej 🥰

Wczoraj przed pracą zrobiłam betę, wyniosła 5030,5. Popołudniu miałam wizytę. Byłam u innego lekarza niż mój. Wrażenie średnie ale miał nowy i wydaje mi się, że dobry sprzęt. Na dzień wczorajszy uwidoczniony pęcherzyk 0,97 cm w dobrym miejscu. Za tydzień jadę ponownie sprawdzić, czy jest zarodek. Pytałam o plamieni to usłyszałam, że czasami się zdarzają. Zbytnio wylewny nie był, dopytywałam ale niezbyt był rozmowny. Ciąża jest wczesna, mam długie cykle. Nie zna mojej historii więc ciężko mu było uwierzyć, że OM była 30.12 a jak powiedziałam, że pozytywny test owu wyszedł 19.01 to stwierdził, że to się ma nijak do poczęcia 🤷‍♀️ Jutro idę powtórzyć betę a za tydzień w poniedziałek jadę na kontrolę.
Wczorajszy dzień był dla mnie długi, ciężki i stresujący 😔
Miłego dni dla Was i trzymam kciuki za wizyty! 😘

Hej Dziewuszki! Ale super zdjęcia z wizyt 😍 super wiadomości, oby tak dalej 🥰

Wczoraj przed pracą zrobiłam betę, wyniosła 5030,5. Popołudniu miałam wizytę. Byłam u innego lekarza niż mój. Wrażenie średnie ale miał nowy i wydaje mi się, że dobry sprzęt. Na dzień wczorajszy uwidoczniony pęcherzyk 0,97 cm w dobrym miejscu. Za tydzień jadę ponownie sprawdzić, czy jest zarodek. Pytałam o plamieni to usłyszałam, że czasami się zdarzają. Zbytnio wylewny nie był, dopytywałam ale niezbyt był rozmowny. Ciąża jest wczesna, mam długie cykle. Nie zna mojej historii więc ciężko mu było uwierzyć, że OM była 30.12 a jak powiedziałam, że pozytywny test owu wyszedł 19.01 to stwierdził, że to się ma nijak do poczęcia 🤷‍♀️ Jutro idę powtórzyć betę a za tydzień w poniedziałek jadę na kontrolę.
Wczorajszy dzień był dla mnie długi, ciężki i stresujący 😔
Miłego dni dla Was i trzymam kciuki za wizyty! 😘

Ja ostatnią miesiączkę miałam 21 grudnia, a pierwszy pozytywny test wyszedł 2 lutego z betą 23, więc wychwycone bardzo szybko po zapłodnieniu. Widocznie nasze ciąże to błąd w matriksie 😂

Ja ostatnią miesiączkę miałam 21 grudnia, a pierwszy pozytywny test wyszedł 2 lutego z betą 23, więc wychwycone bardzo szybko po zapłodnieniu. Widocznie nasze ciąże to błąd w matriksie 😂
Ja pierwszą betę robiłam 31.01 i wyniosła 27,7, drugą 02.02 i wyniosła 79,7. Pierwszą wizytę u mojego gin miałam 04.02 i kompletnie nic nie było widać i mój gin na luzie, że mam przyjść 04.03 a że jestem kłębkiem nerwów to poszłam do innego gin i liczyłam się z tym, że nie zrozumie mojej sytuacji 🤷‍♀️

Cieszę się, że nie jestem sama z tymi terminami🤗
W pierwszej ciąży termin z OM miałam na 17.10, z usg na 09.11 a córa po 3 próbach wywołania urodziła się 23.11. Obecnie aplikacja pokazuje mi termin na 14.10 ale ja obstawiam 28.10…
Istny matrix 🤦‍♀️

Hej dziewczyny,

super te Wasze zdjęcia, teź takie chcę 🥰
Fajnie jakby każda z nas była już po tej pierwszej wizycie, u mnie dzisiaj dopiero 5+2.

Trzymam kciuki za kolejne wizyty 😘

reklama
nie denerwuj się, może owulacja była później.. Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze ✊✊ trzeba być dobrej mysli❤️
Nie była później bo miałam monitoring...
Dziewczyny, jak dlugo was bolalo podbrzusze? Jeszcze u lekarza nie bylam bo za wcześnie i zastanawiam się czy u Was trwalo to dlugo czy nie.
Mnie wogóle
Ja pierwszą betę robiłam 31.01 i wyniosła 27,7, drugą 02.02 i wyniosła 79,7. Pierwszą wizytę u mojego gin miałam 04.02 i kompletnie nic nie było widać i mój gin na luzie, że mam przyjść 04.03 a że jestem kłębkiem nerwów to poszłam do innego gin i liczyłam się z tym, że nie zrozumie mojej sytuacji 🤷‍♀️

Cieszę się, że nie jestem sama z tymi terminami🤗
W pierwszej ciąży termin z OM miałam na 17.10, z usg na 09.11 a córa po 3 próbach wywołania urodziła się 23.11. Obecnie aplikacja pokazuje mi termin na 14.10 ale ja obstawiam 28.10…
Istny matrix 🤦‍♀️
Skoro już badałaś betę na początku ciąży dwukrotnie, to po co teraz chcesz badać dwukrotnie przy wartości ponad 5tys?a jak wyjdzie np 8tys,bo na tym etapie już nie przyrasta dwukrotnie to co? Skoro i tak już jesteś kłębkiem nerwów to ja bym odpuściła, bo tylko może to mieć odwrotny efekt...

Do góry