17.01 ostatnia miesiączka, u mnie to prawie nic nie było widać. Gratuluję i trzymam mocno kciuki☺Mamy na ten sam dzień termin. Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ? Ja 15.01. testy o czułości 10 wychodzą mi takie. Ten z dzisiaj.
reklama
Sajfik
Fanka BB :)
Aa jak nie trzeba to moze sie wstrzymam do wizyty nie chce sie stresować a mam tendencje do zbyt mocnego stresowania sie byle czym wizyte bede miec tak za tydzień, półtora dopiero. Nie umowilam sie, obczajam polecenia jeszcze.co do bety to nie ma potrzeby robić przed wizytą, chyba że sama dla siebie chcesz zobaczyć czy przyrost jest odpowiednikiedy masz wizytę? Z bólem piersi nie pomogę, bo nie mam takich boleści.
O matko narobiłaś ochoty na brokuła
No za mna chodzi zupa krem z brokułów polecam, moze Cie namówię.
Czy tez nie masz/ nie macie rano apetytu? Wiem ze musze jeść rano ale czuje ze żołądek mam pełny a picie herbaty powoduje ze mi wszystko staje w gardle nie szkodzi to ciąży takie skąpe jedzenie?
W takim razie nasza fasolka będzie miała bliźniaka17.01 ostatnia miesiączka, u mnie to prawie nic nie było widać. Gratuluję i trzymam mocno kciuki☺
Sajfik
Bardzo mi przykro ale ja słyszałam tez ze to częste. Moja kumpela miala tak samo - to byla jej pierwsza ciąża. Ponoc pierwsze ciąże bywaja z pustym jajem czasem.. Przykre to jest, sama sie zaskoczylam jak sie dowiedzialam ze to częste ale malo kto o tym mowiWiesz co ciąża zatrzymała się na etapie 6 tyg. Puste jajo nie było zarodka nie robiliśmy żadnych badań, aczkolwiek próbowałam jakoś dojść do tego ale moja dr. Stwierdziła ze jest bardzo duzo takich poronien i w przypadku pustego jaja zwyczajnie na mnie trafiło. Szczerze to nie wiem czy jej wierzyc... Ale cóż teraz rozwija się drugie zycie, obronie się cieszę ale również bardzo boje. Po tym przeżycie podchodzę teraz do tej ciąży z większą rezerwa... A jak u Ciebie wyglądała sprawa?
Kasiek88
Ja tez gratuluję. Będziemy się wspierać.17.01 ostatnia miesiączka, u mnie to prawie nic nie było widać. Gratuluję i trzymam mocno kciuki☺
HelloKatie
Ja wizyta w piątek. Dzisiaj badania krwi które zalecił lekarz, mimo ze na ostatniej wizycie nic nie było widać. Kazał zrobić TSH, glukozę,różyczkę, betę właśnie, dużo innych, nie pamiętam już.
Ciekawa jestem czy w ten piatek coś w końcu będzie widać czy o co to chodzi - ostatni okres 25.12 ale mam długie cykle i 31.01 test pozytywny ale duszek , 4.02 beta 130 (robiłam jedna tylko)
Miejcie dziewczyny spokojny wtorek i wspaniałe wieści na wizytach
Ciekawa jestem czy w ten piatek coś w końcu będzie widać czy o co to chodzi - ostatni okres 25.12 ale mam długie cykle i 31.01 test pozytywny ale duszek , 4.02 beta 130 (robiłam jedna tylko)
Miejcie dziewczyny spokojny wtorek i wspaniałe wieści na wizytach
HelloKatie
Ja tez nie mam apetytu rano, w zasadzie nie mam w ogóle ostatnio, jem tak na akord z przymusu. Ale mdłości nie mam.Aa jak nie trzeba to moze sie wstrzymam do wizyty nie chce sie stresować a mam tendencje do zbyt mocnego stresowania sie byle czym wizyte bede miec tak za tydzień, półtora dopiero. Nie umowilam sie, obczajam polecenia jeszcze.
No za mna chodzi zupa krem z brokułów polecam, moze Cie namówię.
Czy tez nie masz/ nie macie rano apetytu? Wiem ze musze jeść rano ale czuje ze żołądek mam pełny a picie herbaty powoduje ze mi wszystko staje w gardle nie szkodzi to ciąży takie skąpe jedzenie?
Wyczytałam gdzieś (w kwestii pań które martwią się wymiotami, ale myślę ze to działa podobnie) ze najpierw odżywiany jest bobasek w pierwszej kolejności
Dokładnie tak, nawet nigdy mi nie przyszło do głowy że coś takiego może mnie spotkać... A tu proszę.... No ale coz, nie mieliśmy na to wpływu oczywiście brałam dufaston przez 4 tyg na początku szło całkiem nieźle bo dalej się ciąża rozwijała ale już na kolejnej wizycie padły okrutne słowa... Ale na szczęście mam w domu córkę 2,5 roku więc jakoś się zawzielam i nie było źle. Oczywiście czasami wyłam jak dziecko ale tylko pod prysznicem, chyba było mi to potrzebne. Najgorsze były pytania jakby ludzie wiedzieli że coś się dzieje a kiedy drugie dziecko, zacznijcie się starać itp. A nikt nie miał pojęcia że właśnie przechodzę swój wewnętrzny koszmar.Bardzo mi przykro ale ja słyszałam tez ze to częste. Moja kumpela miala tak samo - to byla jej pierwsza ciąża. Ponoc pierwsze ciąże bywaja z pustym jajem czasem.. Przykre to jest, sama sie zaskoczylam jak sie dowiedzialam ze to częste ale malo kto o tym mowi
Ja tez nie mam apetytu rano, w zasadzie nie mam w ogóle ostatnio, jem tak na akord z przymusu. Ale mdłości nie mam.
Wyczytałam gdzieś (w kwestii pań które martwią się wymiotami, ale myślę ze to działa podobnie) ze najpierw odżywiany jest bobasek w pierwszej kolejności
Dziecko to w sumie taki pasożyt ale to dobrze, bo właśnie tak jak mówisz - w pierwszej kolejności wszystkie niezbędne wartości idą do bobasa.
Ja próbowałam dziś napić się rumianku na mdłości i chyba zaliczyłam pierwsze odrzucenie od jakiegoś produktu
reklama
Sajfik
Jeju jak mi Ciebie szkoda ludzie nie mają taktu z tymi glupimi pytniami. Myślą ze zabłysną jak zażartują ze "no, juz czas, kiedy kolejne". Co przeszłaś to Twoje, teraz juz wychodzi słońce i co najgorsze masz juz za sobą. Dla pocieszenia dodam, ze ponoć jak sie zdarzyło raz puste jajo to prawdopodobieństwo by sie to powtórzyło jest niesamowicie niskie. Ponoc takie sytuacje bywaja jednorazowe w życiuDokładnie tak, nawet nigdy mi nie przyszło do głowy że coś takiego może mnie spotkać... A tu proszę.... No ale coz, nie mieliśmy na to wpływu oczywiście brałam dufaston przez 4 tyg na początku szło całkiem nieźle bo dalej się ciąża rozwijała ale już na kolejnej wizycie padły okrutne słowa... Ale na szczęście mam w domu córkę 2,5 roku więc jakoś się zawzielam i nie było źle. Oczywiście czasami wyłam jak dziecko ale tylko pod prysznicem, chyba było mi to potrzebne. Najgorsze były pytania jakby ludzie wiedzieli że coś się dzieje a kiedy drugie dziecko, zacznijcie się starać itp. A nikt nie miał pojęcia że właśnie przechodzę swój wewnętrzny koszmar.