Tojestemja
Fanka BB :)
ooo Jakie piękne widoki!Wstawiam zdjęcie USG na razie niewiele widać Zobacz załącznik 1369460
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo Jakie piękne widoki!Wstawiam zdjęcie USG na razie niewiele widać Zobacz załącznik 1369460
ja 10:40. Ogłaszam rozpoczęcie okresu dłuuuuuuuużąąąąąąących sięęęęęęę goooooodziiiiinja tez jutro na 16:00
cudowne obrazki! A jaka godzina zdjęcia fantastycznaWstawiam zdjęcie USG na razie niewiele widać Zobacz załącznik 1369460
a oznaczałaś poziom d3? Jeśli masz między 30 a 50 to 2tys dziennie, czyli tyle ile ma prenatal uno, a jeśli masz niedobór to trzeba więcejMąż zamówił mi Prenatal uno. Wyczytałam, że mają w składzie imbir. Może coś na mdłości podziała. Jaka dawkę magne B6 zażywacie? I czy oprócz Prenatal dodatkowo witaminę D? Jeśli tak to jaka dawka .
Oki dziękujęa oznaczałaś poziom d3? Jeśli masz między 30 a 50 to 2tys dziennie, czyli tyle ile ma prenatal uno, a jeśli masz niedobór to trzeba więcej
Wow, jakie dokładne i piękne zdjęcie :O też takie chcę wyliczyło 7+0? I co, l4?Wstawiam zdjęcie USG na razie niewiele widać Zobacz załącznik 1369460
Tak już jestem na L4 wolę nie ryzykować stresu. Tak wyliczyło 7+0 więc bardzo się uspokialm i teraz że spokojem czekamy na 28 luty na kolejną wizytęWow, jakie dokładne i piękne zdjęcie :O też takie chcę wyliczyło 7+0? I co, l4?
Dopiero teraz zobaczyłam jaka godzina, a do tego miałam 13 numerek do gina i mieszkam pod 13, a męża poznałam w piątek 13-go dla mnie 13 szczęśliwacudowne obrazki! A jaka godzina zdjęcia fantastyczna