Tojestemja
Fanka BB :)
chyba mniej stresu jak co 2 tyg? A to lekarz zalecił co 2 tyg?Zależy od sytuacji.
W ciąży córka chodziłam co 4-5 tygodni. Teraz na początku będę chciała co 2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba mniej stresu jak co 2 tyg? A to lekarz zalecił co 2 tyg?Zależy od sytuacji.
W ciąży córka chodziłam co 4-5 tygodni. Teraz na początku będę chciała co 2
jeśli chciałabyś na podstawie bety coś więcej się dowiedzieć (czy wskazuje na prawidlowy przyrost) to byś musiała zrobić drugie badanie. Na początku ciąży powinno przerastać co dwa dni o 100%.przyszły wyniki beta 68.55 co myślicie ? ( pierwsza ciąża dlatego taka przerażona jestem )
Też miałam takie chwilowe myśli, ojej, a jeśli przez tą sytuację coś będzie nie tak? Ale szybko je odpędzałam bo myślałam właśnie o innych kobietach i gdyby takie sytuacje były bardzo groźne to na pewno mniej ludzi by się rodziło Stres jest niestety nieodłączną częścią życia. Zresztą nie mamy zbytnio na to wpływu, denerwujemy się pod wpływem impulsu, ale owszem można o tym pamiętać i próbować inaczej reagować w sytuacjach stresowych wdech i wydech.masz rację. Nie można się winić za to i myśleć tylko że mogło się coś zrobić dzidzi przez stres. Czasem w ciąży kobiety przeżywają najgorsze dramaty życiowe i rodzą zdrowe dzieci.
A ile jesteś po owu? Ile po spodziewanym terminie miesiączki? Ilu dniowe masz Cykle? Ta wartość nic nie mówi po łza tym że jesteś w ciąży.30 dc
15 stycznia ostatnia miesiączka 12 lutego miała się pojawić miesiączkaTeż miałam takie chwilowe myśli, ojej, a jeśli przez tą sytuację coś będzie nie tak? Ale szybko je odpędzałam bo myślałam właśnie o innych kobietach i gdyby takie sytuacje były bardzo groźne to na pewno mniej ludzi by się rodziło Stres jest niestety nieodłączną częścią życia. Zresztą nie mamy zbytnio na to wpływu, denerwujemy się pod wpływem impulsu, ale owszem można o tym pamiętać i próbować inaczej reagować w sytuacjach stresowych wdech i wydech.
A ile jesteś po owu? Ile po spodziewanym terminie miesiączki? Ilu dniowe masz Cykle? Ta wartość nic nie mówi po łza tym że jesteś w ciąży.
o jej. To jest dopiero dramat! I jaki musiała przeżyć stres. bardzo współczuje. Ale jak widać i to najważniejsze że dziecko zdrowe.Dziewczyny, które martwią się stresem. Może nie na pocieszenie ale coś opowiem. Rok temu moja przyjaciółka była w 7 miesiącu ciąży, gdy nagle w domu przy niej przewrócił się i zmarł jej mąż (covid). Nie muszę mówić jaki stres, jaka reakcja była z jej strony. Szał, krzyki... Dramat. Urodziła zdrowe dziecko w terminie. Teraz ponad rok od tragedii staje na nogi, ma dla kogo żyć. Ma dwoje dzieci. Jest bardzo dzielna, podziwiam ją.
ja tez jutro na 16:00ja jutro!
Tak na razie co dwa, dla mojego spokoju i żeby na bieżąco monitorować sytuację. Po prenatalnych będą już rzadziejchyba mniej stresu jak co 2 tyg? A to lekarz zalecił co 2 tyg?