mrsmiki_94
Fanka BB :)
Pomaga mi miętowa guma do żucia, może spróbuj?Męczą mnie mdłości eh..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomaga mi miętowa guma do żucia, może spróbuj?Męczą mnie mdłości eh..
Jeszcze na nfz powiedziała, że jak będzie ok to już 23 pójdę na zwolnienie. Ale też będę chodziła do prywatnego po tej wizycie bo chciałabym chodzić do lekarza, który ewentualnie będzie odbierał poród.Tak, wyszedł z tego jeszcze większy krzyk ale myślę, że powoli to pójdzie do przodu, dla mnie dużo znaczy to, że nauczył się zasypiać bez piersi, co wydawało się być niemożliwe
Hmm.. ja dostałam na pierwszej wizycie skierowanie na wszystkie badania, ze względu na wiek, prenatalne muszę zrobić prywatnie bo tylko 35+ są refundowane, lub gdy jest podejrzenie jakiejś choroby.
Na całą resztę mam skierowania i w pierwszej ciąży też. Chodzisz prywatnie czy na NFZ?
Witam Was Wszystkie Bardzo Serdecznie. Chciałabym do Was dołączyć. Za chwilę będę miała 40 lat (chyba będę najstarsza) w domku jest już 14-latek, 12-latka oraz 3.5 roczny synuś. Czekamy na kolejne szczęście. Termin mam na 1 października. Byłam na wizycie 5+4 ale niestety serduszka jeszcze nie było widać. Kolejna wizytę miałam zaplanowana na środę ale załapałam się na kwarantanne- maz ma covida ja mam test negatywny. Bałam się powiedzieć rodzica. Myślałam że stwierdza że zwariowalismy. Ale na prawdę bardzo się ucieszyli. W pracy jeszcze nie mówiłam. Ale mam bardzo stresującą pracę więc na kolejnej wizycie biorę L4. Życzę nam wszystkim jak najbardziej spokojnych najbliższych miesięcy.
Ja się też boje reakcji mojej mamy głównie. Mam już 2 dzieci ,kiedyś powiedziała że po co komu więcej. Wiem co myśli. Ja mam 34 lata w tym roku.
Mi również guma pomaga, a męczy mnie cały dzień, ciągle mi nie dobrze, ściska mi żołądek, jem - źle, nie jem - jeszcze gorzej dziś już zamówiłam opaski sea band zobaczymy czy pomogąPomaga mi miętowa guma do żucia, może spróbuj?
Cześć dziewczyny ! w sobotę powinna pojawić się @ zrobiłam test i dwie kreski słaba ale widoczna było to późnym popołudniem był to dla mnie szok ponieważ po kilku miesiącach starań dowiedzieliśmy się ze mąż ma żylaki powrózka nasiennego.. także obstawialiśmy ze ten cykl tez stracony tymbardziej ze miałam pobolewał mnie brzuch.. w niedziele zrobiłam testy i znowu dwie kreski ale wszystkie delikatne ostatnia @ miałam 15.01 i teraz pytanie jak wasze kreski ? niektóre kobiety piszą ze w dni @ powinny być już mocne .. albo ze późno było zagnieżdżone i pewnie bd ciąża biochemiczna. Byłam rano na badaniu krwi wyniki wieczorem lub jutro ale już wariuje.. Jeśli się uda to także w październiku będę mama
Ja przy pierwszej biochemicznej ciąży w dniu spodziewanej @ miałam druga blada kreskę robiłam ten test najbardziej czuły z Rossmana potem zrobiłam betę miałam 24 chyba potem plamienie i już spadała. Przy drugiej biochemicznej miałam dwie ciemne kreski beta 58,ale po 10 dniach od spodziewanej @ zaczęło się plamienie i znowu spadła. Teraz nie robiłam testu po 10 dniach od spodziewanej @ zrobiłam betę i była 8000 2 dni później widziałam bijące serduszko więc może do 3 razy sztuka.To chyba zależy od producenta i pory oddania moczu na test
super, że tak sprawnie poszlo. U mnie mały ma rok i 4miesiace i dalej cyc...sa dni że w ogóle w dzień nie chce a są ze do drzemki musi być mleko.. A noce to już w ogóle27 marca kończy 2 lata
U nas był ten problem, że on bez piersi nie potrafił zasnąc, jak nie było mnie w ciągu dnia przez 6 godzin i nie dostał piersi to mając rok nie spał w ciągu dnia wcale. Teraz i tak zrezygnował już z drzemek, więc było trochę łatwiej, też tłumaczyłam, że mleko się zepsuło i jest niedobre, chciał spróbować czy aby na pewno, więc posmarowalam cytryna i stwierdził, że rzeczywiście ble na noc nauczył się dzięki temu zasypiać sam i zrozumiał na tyle, że nie płakał, ale w nocy budzi się co chwilę z płaczem, jeszcze piątki mu wychodzą, więc póki co tą pierś dostaje, nie ukrywam, że chciałabym już nie karmić, odpocząć od tego na te kilka miesięcy. No i sutki bolą okropnie
U mnie już erytrocyty sporo ponizej normy. Znacie jakieś naturalne sposoby podwyższenia? We wcześniejszej ciąży brałam tardyf.eron, ale anemia pojawiła się znacznie później
A testy kupowałaś różnych producentów? Czy zawsze tych samych?Ja przy pierwszej biochemicznej ciąży w dniu spodziewanej @ miałam druga blada kreskę robiłam ten test najbardziej czuły z Rossmana potem zrobiłam betę miałam 24 chyba potem plamienie i już spadała. Przy drugiej biochemicznej miałam dwie ciemne kreski beta 58,ale po 10 dniach od spodziewanej @ zaczęło się plamienie i znowu spadła. Teraz nie robiłam testu po 10 dniach od spodziewanej @ zrobiłam betę i była 8000 2 dni później widziałam bijące serduszko więc może do 3 razy sztuka.
Tych samych tylko miałam o różnej czułości. W Rossmanie są te które wykazują ciążę niby 7 dni wcześniej i to są te najczulsze. Bodajże od 10. Czyli jakby z badania krwi beta HCG wyszło np. 10 albo coś około to ten o czułości 10 już pokaże test pozytywny.A testy kupowałaś różnych producentów? Czy zawsze tych samych?
Ja też zawsze te facelle kupuje z Rossmanna bo najszybciej wskazują przez czułość właśnieTych samych tylko miałam o różnej czułości. W Rossmanie są te które wykazują ciążę niby 7 dni wcześniej i to są te najczulsze. Bodajże od 10. Czyli jakby z badania krwi beta HCG wyszło np. 10 albo coś około to ten o czułości 10 już pokaże test pozytywny.