Marta2432
Fanka BB :)
27 marca kończy 2 lataJa test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki, wyszły mi grube kreski, beta dzień później 444. Za to w pierwszej ciąży też w dniu spodziewanej miesiączki i blada kreska, nie wiem jaka beta bo nie robiłam. Gratulacje
Ile ma synek? Ja swojego odstawiłam jak miał 2.7 roku, było mi mega ciężko bo nie mógłam znieść jego płaczu. Trafiłam do szpitala ( z pierwszym poronieniem) nie było mnie trzy dni, jak wróciłam już nie dałam mu. Troszkę naciągnęłam rzeczywistość i mówiłam, że mleko się skończyło i cycusie bolą- kupił to i to był koniec kp. Nie ukrywam, że próbowałam to zrobić wcześniej, strasznie mnie wtedy piersi bolały przy karmieniu( początki ciąży)
U nas był ten problem, że on bez piersi nie potrafił zasnąc, jak nie było mnie w ciągu dnia przez 6 godzin i nie dostał piersi to mając rok nie spał w ciągu dnia wcale. Teraz i tak zrezygnował już z drzemek, więc było trochę łatwiej, też tłumaczyłam, że mleko się zepsuło i jest niedobre, chciał spróbować czy aby na pewno, więc posmarowalam cytryna i stwierdził, że rzeczywiście ble na noc nauczył się dzięki temu zasypiać sam i zrozumiał na tyle, że nie płakał, ale w nocy budzi się co chwilę z płaczem, jeszcze piątki mu wychodzą, więc póki co tą pierś dostaje, nie ukrywam, że chciałabym już nie karmić, odpocząć od tego na te kilka miesięcy. No i sutki bolą okropnie
U mnie już erytrocyty sporo ponizej normy. Znacie jakieś naturalne sposoby podwyższenia? We wcześniejszej ciąży brałam tardyf.eron, ale anemia pojawiła się znacznie później