jak się czujesz??Ja od dzisiaj też w szpitalu u mnie też indukcja ze względu na obniżające się cukry na czczo... Mam założony balonik zobaczymy jak się dalej potoczy
reklama
Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 gjak się czujesz??
Madziszy
Fanka BB :)
Wielkie gratulacje ❤❤❤Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
aspekt
Wszystkiego najlepszego!Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
olala25
gratulacje, dużo zdrówkaHej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
A jak skurcze i ból po oksy?,ja dzis dostałam i zeroHej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
olala25
Ja to mam wrażenie, że spontaniczne porody SN są teraz mało popularne Moim zdaniem to niekoniecznie dobre, ale rzadko lekarze chcą czekać do 41. tygodnia. Mnie też lekarz pytał parę dni przed porodem, jak już było rozwarcie, czy chcę indukować.Nie sądziłam że wywoływanie jest takie popularne...
@Akala oby jutro coś ruszyło!
A to nie jest tak, że wywołują tylko przy wskazaniach? W sensie cukrzyca, niewydolne łożysko, gestoza, nadciśnienie itp?
Przecież w takiej zdrowej ciąży to czasem ciężko powiedzieć jaki jest dokładny termin porodu, bo owulacja potrafi być nieźle przesunięta.
Przecież w takiej zdrowej ciąży to czasem ciężko powiedzieć jaki jest dokładny termin porodu, bo owulacja potrafi być nieźle przesunięta.
reklama
Madziszy
Ja to widzę ze trzeba zmienić reguła Neagelego o dołożyć mu z tydzień do wyliczeń terminuJa to mam wrażenie, że spontaniczne porody SN są teraz mało popularne Moim zdaniem to niekoniecznie dobre, ale rzadko lekarze chcą czekać do 41. tygodnia. Mnie też lekarz pytał parę dni przed porodem, jak już było rozwarcie, czy chcę indukować.
@Akala oby jutro coś ruszyło!
Bo coś ostatnio szwankuje ta zasada
Oprócz mnie moje dwie koleżanki też indukcja po 10 dniach od terminu