reklama
aspekt
Fanka BB :)
Kciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitaluJa liczyłam że samo się zacznie, a tu nic.. jutro już jadę do szpitala na wywołanie stres mnie powoli zaczyna łapać, pewnie nocka z głowy
Madziszy
Dziewczyny wiem pewnie nie jednej z was już dłuży się niemiłosiernie jak by czas stanął w miejscu i życie od wizyty do wizyty ...oj pamiętam co przeżywałam te 2 miesiące temu myślałam że ta ciąża się nie skończyJeszcze 2pak
Aż pah trah i dzień przed terminem tuliłam malutką wczoraj skończyła 6 tygodni i nie wiem nawet kiedy to zleciało Aż mi tęskno za tym słodkimi ciężarem w postaci brzuszka tęskno mi Aż za nim
Madziszy
GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu
Madziszy
Czytałam kiedyś taką anegdotkęDziewczyny wiem pewnie nie jednej z was już dłuży się niemiłosiernie jak by czas stanął w miejscu i życie od wizyty do wizyty ...oj pamiętam co przeżywałam te 2 miesiące temu myślałam że ta ciąża się nie skończy
Aż pah trah i dzień przed terminem tuliłam malutką wczoraj skończyła 6 tygodni i nie wiem nawet kiedy to zleciało Aż mi tęskno za tym słodkimi ciężarem w postaci brzuszka tęskno mi Aż za nim
Ciąża trwa 9 miesiecy a moja trwała 8,5 miesiąca i 151900 dni
GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu
O cudownie! GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu
Jutro prawdopodobnie aby jakieś przygotowania do porodu będę mieć, bo ginekolog powiedział ze mam przyjechać na 9 we wtorek, a w środę będziemy rodzic jutro będzie 38+6
reklama
aspekt
Moze samo się zacznie z wrażenia Ja urodzilam jakoś w 38+4 i pojechałam na IP bardziej sprawdzić czy wody się nie sącza niz do porodu.O cudownie! Gratulacje
Jutro prawdopodobnie aby jakieś przygotowania do porodu będę mieć, bo ginekolog powiedział ze mam przyjechać na 9 we wtorek, a w środę będziemy rodzic jutro będzie 38+6