moja koleżanka teraz rodziła to pół personelu się ja nią obraziło ona już nie wyrabiała z bolu i powiedziała lekarzowi „odejdź to boli” a on powiedział ze jej drugi raz jie podaje zastrzyku bo powiedziała do niego na Ty i wyszedł a Polozna nazwała ja dobra aktorka i kazała przestać się użalać. a żeby było śmieszniej na koniec powiedziała ze jeśli ja obsmaruje gdzieś w internecie lub w szpitalu to ona ja znajdzie ..U mnie może jest piąstkowe znieczulenie na zawołanie wyzwiesz i dostajesz z piąstki w twarz
Dobrze ze Na mnie nie trafiła bo to byłaby ostatnia jej groźbą w życiu. Koleżanka rodziła 3h na pełnym i mały nie schodził w kanał a na koniec miała cesarkę..
moja Polozna mówiła ze jak nie będę pewna czy się zaczyna czy to przepowiadające to iść do wanny na ciepła kąpiel, jeśli po kąpieli przejdą to fałszywy alarmmnie twardnieje ostatnio bardzo, wydaje mi się że miejscowo, bo młoda się wypina, ale jest inaczej niż było to na pewno. takie ciągniecie, spięcie ale nie boli. w poniedziałek na wizycie moja ginekolog mówiła, że mogą się już pojawić bolesne skurcze, jak na miesiączkę i to normalne byleby nie były regularne, nie narastały w sile i mijały po około godzinie...