reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Wydaje mi się właśnie ze zazwyczaj mowia o konkretnych cm jak na wcześniejszym etapie jest poniżej 2.5 cm tak to po co mają nam glowy zaprzątać a my potem tym w necie szperamy i się doszukujemy niewiadomo czego 😁😁😁
No i jeszcze dochodzi zawsze ryzyko błędu w pomiarach, a dla nas te kilka milimetrów różnicy i już stres

reklama
Dziewczyny czy Was też bolą kopniaka nad spojeniem łonowym? mała kopie w jedno konkretne miejsce, w którym to boli. byłam przekonana, że to pełny pęcherz, ale jak jest pusty to też tak boli 😬 też tak macie?
U mnie mają stopki u góry więc regularnie dostaje po żebrach, a w okolicach dolnych czasem coś zasmyra ale dużo delikatniej

Dziewczyny czy Was też bolą kopniaka nad spojeniem łonowym? mała kopie w jedno konkretne miejsce, w którym to boli. byłam przekonana, że to pełny pęcherz, ale jak jest pusty to też tak boli 😬 też tak macie?

Ja w tym miejscu czuje zazwyczaj smyranie albo takie jak by uszczypnięcie i jest to bardzo bardzo nie przyjemne.

Ja w tym miejscu czuje zazwyczaj smyranie albo takie jak by uszczypnięcie i jest to bardzo bardzo nie przyjemne.
też bym to chyba porownała do uszczypnięcia 😖 słabe uczucie...
wgle jak tak czytam te Wasze posty że 36tc że 34tc, ze tej farfocle lecą, tej się szyjka skraca to dociera do mnie na jakim etapie juz jesteśmy 🙊 kiedy to zleciało.... dopiero co pisałyśmy o badaniach połówkowych! a tu jeszcze tylko chwila do finału!
ktoś się zabiera za załatwianie tego prywatnego wątku? bo nie chce dublować

To że szyjka się skróciła nie oznacza że będzie się skracac ciągle teraz może tak stanąć na dobre kilka tygodni. Ja jestem przykładem osoby która 2 tygodnie miała 2 cm rozwarcia.
ja prawie miesiąc 1cm, w szpitalu 2cm przez tydzień i wywoływany 2 dni poród 🤪🤪🤪🤪

Dzisiaj tez usłyszałam ze szyjka ładnie uformowana zamknięta ale dziecko się opiera już 😬😬😬 i mam oszczędny tryb życia prowadzić 🙈 trochę ciężko bo kończę składać kuchnie z ikei 🤪

wgle jak tak czytam te Wasze posty że 36tc że 34tc, ze tej farfocle lecą, tej się szyjka skraca to dociera do mnie na jakim etapie juz jesteśmy 🙊 kiedy to zleciało.... dopiero co pisałyśmy o badaniach połówkowych! a tu jeszcze tylko chwila do finału!
Ja dzis sie zszokowałam tym ze juz 1 września 😀🤣 od jutra biore się za pranie i resztę zakupow😀.

Przy spojeniu to ja mam czasami wrażenie jakby otwierała i zamykała dłonie i jakbym czuła paluszki🙈

jak chcesz się tym zająć to super 😍😍😍

reklama
Wypiłam ta szklankę tego monuralu na noc na pusty pęcherz ale jak to po szklance picia wiadomo że się siku zachce długo nie wytrzymałam żeby nie iść,a tak mi się spać chciało miałam nadzieję że zasne ale pęcherz był silniejszy 😒

Do góry