Ja niestety w domu siedzę od połowy lutego, bo przez zawód jaki mam nie mogłam pracować od samego początku.. wiem jak to jest, ciężko nie zwariowaćJa potrzebuje już dzieciątka do opieki Z racji wykonywanego zawodu nie pracuje od czerwca. Myślałam, że książka, koc i herbata są dla mnie spełnieniem marzeń. Mówiąc szczerze- jestem nieznośna dla męża, bo wariuje już z tego "nic" nie robienia. Ileż można ten dom pucować i siedzieć na tyłku potrzebuje jakiś "wyższych" celi, a ciężko takowe teraz znaleźć
reklama
olala25
Fanka BB :)
To ja dzisiaj niby więcej energii, bo w końcu pogoda mnie nie męczy, posiedziałam trochę z córą na dworze, no i syn poszedł do przedszkola to też 5 luźniejszych godzin jest super. Ale nie wiem o co chodzi z tymi poniedziałkami, ale znowu mam ciśnienie na 90,91, gdzie przez resztę tygodnia mi nie dobija do takich wartości. U lekarza tydzień temu to miałam 95 nawet i potem w domu też 91. Chyba weekendy mam intensywniejsze i potem się to na poniedziałku odbija jakoś jelita mi się uaktywniły i brzuch trochę twardnieje, mam nadzieję, że to nic nie znaczy, ale już dzisiaj serio pakuję torbę
Ja już po wizycie, mała 2091g tydzień 34+4 niby wszystko ok przepływy, łożysko, wody wszystko w normie tylko to tętno znowu zaczęło skakać jak leżałam na plecach ale tym razem zmieniłam pozycje na bok i się uspokoiła przestała się tak wiercić, jeszcze raz zmierzyła jej tętno to już było ok. Nie wiem czy dociągnę do października brzuch mi się obniżył, szyjka miękka i skrócona ale zamknięta, tak bym chciała jeszcze 3 tygodnie wytrwać.
Masakra nie mogłam dojść do siebie od rana, głowa mnie w jednym miejscu bolała od paru dni.Mlody się napina a na prawej stronie to mi tak w zebra daje że idzie się posikac a na tej lewej to już mnie wszystko boli. Co za dzień zdechlaka.
Dajcie znać dziewczyny jak po wizytach będziecie.
Dajcie znać dziewczyny jak po wizytach będziecie.
aspekt
Fanka BB :)
Na plecach tak może być z tym tętnem, ważne że na boku jest OK. Hoduj jeszcze Malutka w brzuchu, uważaj na siebie.Ja już po wizycie, mała 2091g tydzień 34+4 niby wszystko ok przepływy, łożysko, wody wszystko w normie tylko to tętno znowu zaczęło skakać jak leżałam na plecach ale tym razem zmieniłam pozycje na bok i się uspokoiła przestała się tak wiercić, jeszcze raz zmierzyła jej tętno to już było ok. Nie wiem czy dociągnę do października brzuch mi się obniżył, szyjka miękka i skrócona ale zamknięta, tak bym chciała jeszcze 3 tygodnie wytrwać.
@Dzeli93 Ja biorę na noc RefluG inaczej nie da się spać przez zgagę.
No tu mnie w szpitalu kjezeli dziecko przesłane i trzeba było zmieniać jednak dziewczyny musiały prosić personel żeby przyniosly ale nie robiły problemudokładnie u mnie w szpitalu tez niby tak było napisane ale ja nie widziałam żeby położne przychodziły z ciuszkami na zmianę dla jakiś dzieci, a już na pewno nie były dostępne na sali wiec tez bym z tym uważała żeby o 3 w nocy nie lecieć prosić się o body bo dziecko przesikalo
no tak ale wiesz ubranek na salinie będziesz miała a prosić się o każda zmianę ubranka to tez słabo
Tak zaraz po to będzie nawał.... Jeżeli planujesz zakup droższych biustonoszy do karmienia ja polecam trochę zaczekać aż ilość pokarmu się ustabilizuje wtedy piersi trochę zmaleją...ja mam 70G w braffiterii wiec już wszystkie esotiq itd odpadają Vo nie ma po prostu już większych rozmiarów… kupuje jeden chyba o kolejny zamówię jak będzie Ok zaraz po porodzie bo jak wydam 180zl na stanik do karmienia i okaże się ze piersi mi jeszcze urosną i będą do wyrzucenia to się chyba wściekne
Ja tak kupiłam w pierwszej ciąży zaraz po porodzie i po niecałym miesiącu okazało się że są za duże
Mi nigdy nie mówią czy miękka czy twarda a szyjka ile ma cm?Ja już po wizycie, mała 2091g tydzień 34+4 niby wszystko ok przepływy, łożysko, wody wszystko w normie tylko to tętno znowu zaczęło skakać jak leżałam na plecach ale tym razem zmieniłam pozycje na bok i się uspokoiła przestała się tak wiercić, jeszcze raz zmierzyła jej tętno to już było ok. Nie wiem czy dociągnę do października brzuch mi się obniżył, szyjka miękka i skrócona ale zamknięta, tak bym chciała jeszcze 3 tygodnie wytrwać.
Kontrola kiedy teraz ?
reklama
kaha216
Moderator
Mnie moja ginekolog prosi żebym dała pięść pod jeden pośladek, bo jak leżę typowo na wznak, to też tętno nie jest idealne, pisałam Wam tu kiedyś że macica uciska na żyłe i może być różnie. nie martw się tym! jak przepływy okej to będzie okejJa już po wizycie, mała 2091g tydzień 34+4 niby wszystko ok przepływy, łożysko, wody wszystko w normie tylko to tętno znowu zaczęło skakać jak leżałam na plecach ale tym razem zmieniłam pozycje na bok i się uspokoiła przestała się tak wiercić, jeszcze raz zmierzyła jej tętno to już było ok. Nie wiem czy dociągnę do października brzuch mi się obniżył, szyjka miękka i skrócona ale zamknięta, tak bym chciała jeszcze 3 tygodnie wytrwać.