Ja mam plus 10, na diecie cukrzycowej od marca, z tym że najpierw schudłam 3 kg przez mdłości ale później nadrobiłamJa mam plus 9 na diecie.cukrzycowej od 2 miesięcy. Diabetolog narzeka, ginekolog mówi, że idealnie.
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Boże jedyny jeszcze zapomniałam powiedzieć lekarzowi żeby mi zwolnienie przedłużył i mam do dzisiaj, napisałam do niego na czacie i kazał mi jutro znowu jechać ech. Jak sie nie ma w głowie, to się musi mieć w nogach.
Olafasola1990
Niby 36tc, ale dziecko większe tak o 1,5 tygodnia. Czasami mnie zakłuje w pochwie, ale od kilku dni to bardzo boli łono i pachwiny możliwe, ze wali w szyjkę bo się skraca. Chciałbym już powoli urodzić bo nie mam siłyTy już masz 36tyg czy 37 ? Jak wali w szyjkę to ból jest taki u mnie to boli w samej pochwie jakby ktoś szczypcami tam ściskał.
Olafasola1990
Miała 4cm 29.07 a teraz na wizycie 29.08 miała 3cmU mnie to bez tego przyspieszania naparami się obędzie wystarczy że odkurzacz wezmę w rękę,ale i tak muszę jeszcze poczekać.
@Olafasola1990 a ile ma teraz Twoja szyjka ?
Olafasola1990
Tak mnie boli spojenie, ze nie wiem czy dam radęMoże naturalne metody małżeńskie Mężowe prostaglandyny na szyjkę i przyjemne ćwiczenia mięśni Kegla
Anulka4247
Mnie trochę to 2.6 cm przestraszyło. Niby powiedział lekarz, że jeszcze ok, ale wszędzie piszą, że 2.5 cm to już niewydolna szyjka. A tu jeszcze 6 tyg zostało...Miała 4cm 29.07 a teraz na wizycie 29.08 miała 3cm
aspekt
3 tyg temu było niby około 4 cm a teraz mi nie powiedziała, więc może mniej ale nie chce mnie denerwować (w sumie mi to wisi na tym etapie ciąży), na razie bez rozwarcia. Lipa z tym zwolnieniem, że nie może otworzyć wizyty i zmienić swoich zapisków żeby przedłużyć zwolnienie (i przede wszystkim, że nie zauważył że Ci się kończy!). Dobrze, że się zorientowałas.Wróciłam od lekarza i szyjka lekko się skróciła. 26 mm, ale zamknięta. 35.0 dzisiaj. A wy jakie teraz macie, ostatnio miałam około 3.5 cm 3 tygodnie temu, więc jakoś szybko to chyba poszło
Olafasola1990
Ja już 36tc, od soboty zaczynam 37tc wiec akurat, ze się skraca to dobrze bo bałam się, ze nic nie ruszy…Mnie trochę to 2.6 cm przestraszyło. Niby powiedział lekarz, że jeszcze ok, ale wszędzie piszą, że 2.5 cm to już niewydolna szyjka. A tu jeszcze 6 tyg zostało...
reklama
Anulka4247
No lipa straszna, ale umówila mi recepcja teleporadę z innym gin, bo do tego mojego nie ma wolnych...ale nie wiem czy będzie miał ten drugi problemu z wystawianiem zwolnienia nie swojej pacjentce tak znienacka.3 tyg temu było niby około 4 cm a teraz mi nie powiedziała, więc może mniej ale nie chce mnie denerwować (w sumie mi to wisi na tym etapie ciąży), na razie bez rozwarcia. Lipa z tym zwolnieniem, że nie może otworzyć wizyty i zmienić swoich zapisków żeby przedłużyć zwolnienie (i przede wszystkim, że nie zauważył że Ci się kończy!). Dobrze, że się zorientowałas.