Ale Ty chodzisz prywatnie więc coś kiepska z tą obsługa jak za kasęCoś chyba jednak jest nie halo z tym układem moczowym u mnie. Zamiast leczyć mnie na grzybicę której nie mialam, mogła mi zapisać jednak wtedy coś ambitniejszego niż witamina C i żurawina :/ Wzrosly mi bakterie i erytrocyty w moczu, pojawiły się kryształy. Dr pewnie powie że wszystko jeszcze w dopuszczalnych granicach.
reklama
A po ile masz na wyniku?Ale Ty chodzisz prywatnie więc coś kiepska z tą obsługa jak za kasę
aspekt
Fanka BB :)
Leżałam z kobietą, która miała białko w moczu i była opuchnięta a jej ginekolog powiedział, że wyniki OK. Sama sobie wyczytała w internecie że to może być zatrucie ciążowe i pojechała do szpitala na patologie, niestety musieli rozwiazax ciążę wcześniej, spędziła długo w szpitalu. Inna dziewczyna też olana przez lekarza prowadzącego, koleżanka jej kazała jechać na sor, kilka godzin i robili pilne CC - bardzo mocny wcześniak. Naprawdę zastanawiam się, po co oni te badania zlecają, skoro wszystko tłumacza, że tak moze być w ciąży :/Widzisz mi nic nie powiedzieli na temat ketonów białka leukocytów erytrocytów i bakteri w szpitalu co wyszły w moczu taka obsługa wszędzie
Nie mam dużo tego, ale jednak rosnie i pojawiło się w momencie tego plamienia z cewki. A nie głupoty że grzybica weszła do cewki!!! Nie wspólzylam ponad miesiąc, chodzę głównie bez majtek a jak w majtkach to zmieniam 3 razy dziennie. Do tego dzisiaj ketony w moczu najwyższe że wszystkich badan, ale to kwestia diety, bo musiałam wyjesc jedzenie nieprzygotowane przeze mnie, żeby się nie popsuło.
Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie wróciłam do siebie po tym pobycie i aż mnie wykręca żeby iść na wyniki i do tego lekarza po tych rozbieżnościach we wszystkimLeżałam z kobietą, która miała białko w moczu i była opuchnięta a jej ginekolog powiedział, że wyniki OK. Sama sobie wyczytała w internecie że to może być zatrucie ciążowe i pojechała do szpitala na patologie, niestety musieli rozwiazax ciążę wcześniej, spędziła długo w szpitalu. Inna dziewczyna też olana przez lekarza prowadzącego, koleżanka jej kazała jechać na sor, kilka godzin i robili pilne CC - bardzo mocny wcześniak. Naprawdę zastanawiam się, po co oni te badania zlecają, skoro wszystko tłumacza, że tak moze być w ciąży :/
Nie mam dużo tego, ale jednak rosnie i pojawiło się w momencie tego plamienia z cewki. A nie głupoty że grzybica weszła do cewki!!! Nie wspólzylam ponad miesiąc, chodzę głównie bez majtek a jak w majtkach to zmieniam 3 razy dziennie. Do tego dzisiaj ketony w moczu najwyższe że wszystkich badan, ale to kwestia diety, bo musiałam wyjesc jedzenie nieprzygotowane przeze mnie, żeby się nie popsuło.
aspekt
Uzywalas kiedyś tego Tantum Rosa w buteleczkach? To się da jakoś nimi sensownie spryskać krocze?Również widziałam dzisiaj w biedrze w promocji jak coś i były też dodatkowe filtry.
Inna rada to minikosmetyki albo wręcz próbki. Ja sobie wziełam kremy do twarzy i szampony w takich próbkach właśnie, małą paste i mini żel do higieny intymnej, nawet mam miniszczotkę i szczotkeczkę do zębów heheh. Przyzwyczajenia sprzed ciąży jak człowiek jeszcze jeździł na 3 tygodniowe wakacje z plecakiem 40 litrów Jedyne duże rzeczy jakie mam z kosmetyków to dwie buteleczki gotowej tantum rosa.
Anulka4247
Nie używałam ale jak patrzylam na te buteleczki to da się oblać. Naciskasz i wylatuje tą szyjką wyciąganą, można nakierować na krocze i je oblać zamiast wewnętrznie. Nie chce mi się brać proszku do szpitala, żeby się nie bawić w rozrabianie.Uzywalas kiedyś tego Tantum Rosa w buteleczkach? To się da jakoś nimi sensownie spryskać krocze?
aspekt
Dzięki, zastanowię sięNie używałam ale jak patrzylam na te buteleczki to da się oblać. Naciskasz i wylatuje tą szyjką wyciąganą, można nakierować na krocze i je oblać zamiast wewnętrznie. Nie chce mi się brać proszku do szpitala, żeby się nie bawić w rozrabianie.
Olafasola1990
To samo… od 4:30 na czuwaniu.Ja dziś nie śpię od 5, bo mała dziś szaleje taak w brzuchu że się spać nie dało w żadnej pozycji bo zaraz seria kopniaków...
Olafasola1990
Dzisiaj miałam ostatnia wizytę u swojego lekarza… teraz tylko ktg o ile córcia nie będzie chciała szybciej wyjść. Podsumowując: 36tc i generalnie teraz nie znasz dnia ani godziny Trzeba być gotowym. Pobrała mi lekarka GBS i w ciągu tygodnia wynik, muszę powtórzyć badania z pierwszego trymestru. Trochę się przestraszyłam bo to jednak już coraz bliżej… myslalam, ze sie nie boje, ale jednak…
reklama
Zazdroszcze Ci już niedługo poznasz swoje dzieckoDzisiaj miałam ostatnia wizytę u swojego lekarza… teraz tylko ktg o ile córcia nie będzie chciała szybciej wyjść. Podsumowując: 36tc i generalnie teraz nie znasz dnia ani godziny Trzeba być gotowym. Pobrała mi lekarka GBS i w ciągu tygodnia wynik, muszę powtórzyć badania z pierwszego trymestru. Trochę się przestraszyłam bo to jednak już coraz bliżej… myslalam, ze sie nie boje, ale jednak…
Btw chyba jesteś pierwsza w kolejce do porodu? Czy Ty aspekt?