Tez staram się mrozic jedzonko. Zamrozilam trzy pudełka leczo i jeden bigosu dziś robię na obiad strogonowa, może coś zostanie to też pójdzie do zamrazalnika. Mąż sie dziwi, twierdzi, że niepotrzebnie to robię haha to się jeszcze okażeDziwne, że takie restrykcje w tych waszych przychodniach. U mnie to tylko trzeba mieć maskę i można siedzieć ile się chce.
Jak dobrze, że dziś już chłodniej. Od razu więcej sił w człowieka wstąpiło. Zrobiłam dziś nawet z zamrażarką generalny porządek, bo od najbliższych dni mam zamiar gotować i mrozić żarło na czas po szpitalu.
reklama
Nie też unikam, w szpitalu karmili nimi i magnezem dożylnie, po tym jak mnie wk..dali mi 6tabletek o 12 żebym miała do wieczora ale wzięłam dwie naraz a potem jedna od nerwa.po powrocie z dwie trzy może przez te dni i nie biorę.No-spe profilaktycznie już dawno odstawilam jakoś w II trymestrze. Zdarzyło mi się z 2 razy wziąć doraźnie w III trym, ale raczej unikam. A Ty dużo bierzesz tej nospy teraz?
Ja czekam do skończenia 36tyg tak trochę po i się też wezmę ....choć u mnie się tak biorę i biorę i się co chwilę coś dzieje i się wszystko przestawiaTez staram się mrozic jedzonko. Zamrozilam trzy pudełka leczo i jeden bigosu dziś robię na obiad strogonowa, może coś zostanie to też pójdzie do zamrazalnika. Mąż sie dziwi, twierdzi, że niepotrzebnie to robię haha to się jeszcze okaże
Ja też mówię, że może by coś pomrozić, a mój mąż mówi, że on będzie gotował (lubi to bardziej niż ja). Też w to nie wierzę, może na początku tak będzie. Dziś zrobił gar zupy krem z dyni, także może nie będzie tak źleTez staram się mrozic jedzonko. Zamrozilam trzy pudełka leczo i jeden bigosu dziś robię na obiad strogonowa, może coś zostanie to też pójdzie do zamrazalnika. Mąż sie dziwi, twierdzi, że niepotrzebnie to robię haha to się jeszcze okaże
Ale mi ślina się zebrała na te dania uwielbiamTez staram się mrozic jedzonko. Zamrozilam trzy pudełka leczo i jeden bigosu dziś robię na obiad strogonowa, może coś zostanie to też pójdzie do zamrazalnika. Mąż sie dziwi, twierdzi, że niepotrzebnie to robię haha to się jeszcze okaże
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja nie robię zapasów, mąż zobligował się do gotowania i wiem że moja mama i babcia coś naszykują... Bo moja babcia strasznie przeżywa że ja mam cukrzycę i nie mogę jej pierogów jeść (daje tylko dla męża) i już zapowiedziała że mi naszykuje paczki zamrożonych pierogów po porodzie mój mąż też lubi gotować, więc liczę że będzie mnie rozpieszczał w tej kwesti
Anulka4247
A mój mąż ma istne dwie lewe ręce do gotowania, inne rzeczy ogarnie, ale tego to jestem pewna, że nie. Umie robić jedno danie, spaghetti alaa bolońskie. A mamy i teściowej na miejscu nie mam, jedynie szwagierka, ale ona do gotowania też raczej się w kolejce nie ustawia. Mam zamiar pierogi polepić, jakieś klopsiki z indyka z warzywami i rybę taką coś jak po grecku. Może jeszcze jakiś gulasz.Ja nie robię zapasów, mąż zobligował się do gotowania i wiem że moja mama i babcia coś naszykują... Bo moja babcia strasznie przeżywa że ja mam cukrzycę i nie mogę jej pierogów jeść (daje tylko dla męża) i już zapowiedziała że mi naszykuje paczki zamrożonych pierogów po porodzie mój mąż też lubi gotować, więc liczę że będzie mnie rozpieszczał w tej kwesti
Mój gotuje ale głównie smazeniny. Czyli schabowe, mielone, szyncle na okrągłoA mój mąż ma istne dwie lewe ręce do gotowania, inne rzeczy ogarnie, ale tego to jestem pewna, że nie. Umie robić jedno danie, spaghetti alaa bolońskie. A mamy i teściowej na miejscu nie mam, jedynie szwagierka, ale ona do gotowania też raczej się w kolejce nie ustawia. Mam zamiar pierogi polepić, jakieś klopsiki z indyka z warzywami i rybę taką coś jak po grecku. Może jeszcze jakiś gulasz.
aspekt
Coś chyba jednak jest nie halo z tym układem moczowym u mnie. Zamiast leczyć mnie na grzybicę której nie mialam, mogła mi zapisać jednak wtedy coś ambitniejszego niż witamina C i żurawina :/ Wzrosly mi bakterie i erytrocyty w moczu, pojawiły się kryształy. Dr pewnie powie że wszystko jeszcze w dopuszczalnych granicach.
reklama
Widzisz mi nic nie powiedzieli na temat ketonów białka leukocytów erytrocytów i bakteri w szpitalu co wyszły w moczu taka obsługa wszędzieCoś chyba jednak jest nie halo z tym układem moczowym u mnie. Zamiast leczyć mnie na grzybicę której nie mialam, mogła mi zapisać jednak wtedy coś ambitniejszego niż witamina C i żurawina :/ Wzrosly mi bakterie i erytrocyty w moczu, pojawiły się kryształy. Dr pewnie powie że wszystko jeszcze w dopuszczalnych granicach.