reklama
aspekt
Fanka BB :)
W ciąży się nie stosuje aplikatora bo może wywołać krwawienie (w sam raz dla Ciebie)Ten aplikator do luteiny to aż do gardła ma sięgać chyba jednak wole palcem wkładać ...
Pani duktuuuurrr mówiła że krwawić nie będę już pani wróżka .. no nawet bym tego tam nie wtykala tylko mi w aptece dała większe opakowanie mówi i teraz patrzę a tam takie urządzonkoW ciąży się nie stosuje aplikatora bo może wywołać krwawienie (w sam raz dla Ciebie)
aspekt
No to trudno, mam nadzieję, że szpital na mnie nie zbankrutuje. Od biedy mam w papierach drugi wynik grupy krwi sprzed 16 lat z operacji na ostro. I tak najbardziej mnie "ubawiło" jak musiałam neonatolog tłumaczyć, że moje dziecko może mieć grupę 0, bo dla niej kwity, że oboje z mężem mamy B oznaczały, że dziecko ma B. Ale i tak nie zleciła dziecku badania grupy, mimo że podejrzewała konflikt. Także, człowieku, lecz się sam, sam rób badania i daj spokój personelowi szpitala, bo oni przecież nie od tego są.Sąsiadka z łóżka obok miała z krwiodawstwa i też musiała na nowo robić grupę krwi ..
No jak nie miałaś do tej pory problemu to chyba nie powinnien wystąpic , mi przed operacją takimi tekstami nie rzucali ,dopiero w tym się mi oberwało.No to trudno, mam nadzieję, że szpital na mnie nie zbankrutuje. Od biedy mam w papierach drugi wynik grupy krwi sprzed 16 lat z operacji na ostro. I tak najbardziej mnie "ubawiło" jak musiałam neonatolog tłumaczyć, że moje dziecko może mieć grupę 0, bo dla niej kwity, że oboje z mężem mamy B oznaczały, że dziecko ma B. Ale i tak nie zleciła dziecku badania grupy, mimo że podejrzewała konflikt. Także, człowieku, lecz się sam, sam rób badania i daj spokój personelowi szpitala, bo oni przecież nie od tego są.
Anulka4247
Ale sama grupa krwi, czy to 0 czy B nie ma wpływu na konflikt serologiczny. To trzeba patrzeć na czynnik Rh jak ty mass minus a mąż plus to dopiero wtedy może być konflikt, ale zazwyczaj on nie występuje.No to trudno, mam nadzieję, że szpital na mnie nie zbankrutuje. Od biedy mam w papierach drugi wynik grupy krwi sprzed 16 lat z operacji na ostro. I tak najbardziej mnie "ubawiło" jak musiałam neonatolog tłumaczyć, że moje dziecko może mieć grupę 0, bo dla niej kwity, że oboje z mężem mamy B oznaczały, że dziecko ma B. Ale i tak nie zleciła dziecku badania grupy, mimo że podejrzewała konflikt. Także, człowieku, lecz się sam, sam rób badania i daj spokój personelowi szpitala, bo oni przecież nie od tego są.
reklama
kaha216
Moderator
mam M i jest luźnaA jaki masz rozmiar?
Ja mam 169cm i zastanawiam sie nad M lub L, zeby byla luzniejsza