Ostatnio czekalam grzecznie w kolejce w piekarni(przede mna byl tylko jeden facet i kobieta ktora juz placila) Pani ekspedientka jak zobaczyla moj brzuch zaprosila mnie przed Pana za mna, mimo, ze kupowalam tylko chleb wiec trwalo to doslownie pol minuty to facet mial moocno niezadowolona mine, najlepsze jest to, ze juz wczesniej widzial, ze jestem w ciazy ale co z tego, udawal, ze nie widzi.
Przykro mi jak spotykaja mnie takie akcje bo jestem osoba, ktora zawsze przepuszczala kobiety w ciazy i zawsze zylam w przekonaniu, ze wszyscy tak robia. Nie mowie, ze trafiam na samych burakow bo mimo wszystko niektorzy mnie przepuszczaja ale jak juz to przewaznie sa to mezczyzni, kobiety czesto udaja, ze nie widza. Ekspedientki w sklepie tez nieraz patrzyly mi sie na brzuch i mimo tego nie zapraszaly przed kolejke, a ciezko nie zauwazyc po mnie ze jestem w ciazy bo nawet jak mam luzna sukienke to chodze i stoje jak pingwin
smiac mi sie z siebie chce jak przechodze obok jakiejs witryny i widze swoje odbicie, chociaz z drugiej strony jak widze inne kobiety ktore tak chodza to jest to calkiem urocze