Wczoraj miałam gości ,posiedzialam z 2h i normalnie już aż widzieli że zmęczona jestem.Potem się położyłam to jak mnie w dole brzucha w pachwinie prawej ból złapał myślałam że zwariuje, młody tak się ułożył wypiął i niechcial wrócić do normy że już nie wiedziałam co robić czy to już jakieś skurcze czy co ,ale wkoncu usnęłam,już się bałam że znowu na WC coś wypłynie...masakra.Moj kręgosłup nie jest już w stanie do siadu dłużej niż 15 min...wstałam rano brzuch twardy ale jak się potem położyłam to delikatnie się tam ruszał jakby już mu mało miejsca było.
reklama
Co do termometrów miałam dwa elektryczne szału z nimi dostawałam. Potem już jak się udało mierzyłam starodawnym pod pachą i teraz jak pomyślę że znowu mam kupić elektryka bo wiadomo takiemu małemu ciężko zmierzyc pod pachą to mnie nerwica bierze..
Dopiero Ci wychodzi ulala to masz pewnie żeby jak murCzy znacie jakiś preparat na zapalenie dziąsła, który można używać w III trymestrze? Bo znów ósemka mi idzie i boliii dziąsło i jest czerwone
A te takie dla dzieci na dziąsła co się smaruje jak zęby idą ,musiałabyś poczytac.Czy znacie jakiś preparat na zapalenie dziąsła, który można używać w III trymestrze? Bo znów ósemka mi idzie i boliii dziąsło i jest czerwone
O dobry pomysł!A te takie dla dzieci na dziąsła co się smaruje jak zęby idą ,musiałabyś poczytac.
E tam, rowne, niestety wcale nie idealnie białe i już mam masę plomb a nawet dwa zeby mam martwe (umarły nie wiem kiedy, nic mnie nie bolaly). A ósemki mam takie częściowo już na zewnątrz a częściowo w dziasle i raz na pół roku któraś podejmuje próbę wyjścia w całości nigdy nieskutecznaDopiero Ci wychodzi ulala to masz pewnie żeby jak mur
crainte
Fanka BB :)
To samo pomyslałam Moje wyszły jakoś z 16 lat temuDopiero Ci wychodzi ulala to masz pewnie żeby jak mur
crainte
Fanka BB :)
My mamy dwa telewizory, ale od 1,5 roku nie mamy telewizjiTeż tak myślę, ze w razie czego sobie dokupimy. My mieszkamy sami i nie mamy telewizora (wiem, wiem dziwne, ale oboje nie znosimy telewizji, reklamy, wiadomości, programy typu trudne sprawy doprowadzają mnie do szalenstwa). Tak sobie myślę, że u nas jest aż za cicho, bo głównie czytamy książki, czasem jakiś serial na komputerze. Haha niebawem dzieci zaburza nasza ciszę
No ale myślałam w przyszłości o takiej niani z kamerą. Czytalam, że może się przydać jakbyśmy chcieli wprowadzić trening snu.
reklama
Nawet myslelismy, żeby kupić telewizor jako ekran jak oglądamy coś na kompie, ale nie pasuje nam do wnętrzaMy mamy dwa telewizory, ale od 1,5 roku nie mamy telewizji