reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja żyje nadzieja ze wszystkie wyniki wrócą do normy a przynajmniej się nie pogorszą i żaden oddział i dalsza diagnostyka nie będzie potrzebna.

Obniżony poziom białych krwinek w rozmazie wychodzi niedobor neutrofili do tego obniżony poziom zelaza ale hemoglobina itp. ok, w lutym to wykryliśmy przy okazji diagnozowania boli glowy, w czerwcu na kontrolnej krwi były jeszcze wieksze spadki i teraz mamy znowu powtórzyć.

Ale to nie masz następnej wizyty umówionej?
A nie jadkiem jest ? Moja też często na ból głowy narzeka ale to jak jest szkoła głównie albo za dużo emocji.W szkole ma 16h zajęć sportowych i jak na 8 szła to kończy o 16 im starsza klasa tym coraz więcej,a jeszcze nauka do tego to głowa siada, no i z jedzeniem jest wybiórcza.

reklama
Też chce zaciągnąć córkę na krew ale ona to ma taki uraz po dzieciństwie jak ja zawsze kula i żył nie mogła znaleźć że to dramat.

U nas w przychodni od czasu covida dzwoni się w dany dzień jak się dodzwonisz to wizyta w ten sam dzień jak nie to na drugi dzień trzeba dzownic od nowa ,póki co udawało mi się że miejsce jeszcze było

Syn ma apetyt czasami nawet za duży 😁
Neurolog zdiagnozował migreny, mieliśmy również rezonans magnetyczny glowy i wszystko ok. Syn też mimo że ma 9 lat to nadal płacze przy pobraniu ale chociaż już da się tam zaciągnąć i siada na krześle bo kiedyś był i z tym problem.

Z tą poradnia jak dla mnie to jakaś masakra.

Syn ma apetyt czasami nawet za duży 😁
Neurolog zdiagnozował migreny, mieliśmy również rezonans magnetyczny glowy i wszystko ok. Syn też mimo że ma 9 lat to nadal płacze przy pobraniu ale chociaż już da się tam zaciągnąć i siada na krześle bo kiedyś był i z tym problem.

Z tą poradnia jak dla mnie to jakaś masakra.
To dobrze że je wszystko , trzymam kciuki by wyniki się poprawiły ✊
W tym mieście z wszystkim jest masakra hehe przychodnie dla dzieci tak sama działały tam gdzie mam córkę nawet przed covidem ale wtedy jeszcze można było o 6 stanąć w kolejkę a teraz tylko telefonicznie i na ten sam dzień ..

Lovela proszki ,płyny trochę taniej w Mediaexpert są teraz i w Biedronce widziałam,jakby ktoś jeszcze nie miał.

Lovela proszki ,płyny trochę taniej w Mediaexpert są teraz i w Biedronce widziałam,jakby ktoś jeszcze nie miał.
Ja zamawiam przez Allegro, rozstrzał cen jest bardzo duzy, trochę trzeba poprzeglądać, bo są wielopaki butelek w różnych litrażach, ale ostatecznie da się kupić atrakcyjnie i kurier wniesie ;)

Zakładajc że wszystko pójdzie zgodnie z planem i na 2 - 3 dobę po porodzie wyjdziemy że szpitala z maluszkiem ile kompletów ubranek bierzecie dla dziecka? 4, 5 ?

Nam na szkole rodzenia położna mówiła, że dwa komplety ciuszkow na dziecko, ale jak znam siebie wezmę na pewno więcej ;)

reklama
W szkole rodzenia była właśnie mowa o komórkach macierzystych. Jakoś mnie przedstawicielka nie przekonała.
Jakie jest Wasze zdanie? Ktoś się decyduje na pobranie krwi pępowinowej lub sznura pepowinowego?

Do góry