A nie jadkiem jest ? Moja też często na ból głowy narzeka ale to jak jest szkoła głównie albo za dużo emocji.W szkole ma 16h zajęć sportowych i jak na 8 szła to kończy o 16 im starsza klasa tym coraz więcej,a jeszcze nauka do tego to głowa siada, no i z jedzeniem jest wybiórcza.Ja żyje nadzieja ze wszystkie wyniki wrócą do normy a przynajmniej się nie pogorszą i żaden oddział i dalsza diagnostyka nie będzie potrzebna.
Obniżony poziom białych krwinek w rozmazie wychodzi niedobor neutrofili do tego obniżony poziom zelaza ale hemoglobina itp. ok, w lutym to wykryliśmy przy okazji diagnozowania boli glowy, w czerwcu na kontrolnej krwi były jeszcze wieksze spadki i teraz mamy znowu powtórzyć.
Ale to nie masz następnej wizyty umówionej?
reklama
Allama
Fanka BB :)
Też chce zaciągnąć córkę na krew ale ona to ma taki uraz po dzieciństwie jak ja zawsze kula i żył nie mogła znaleźć że to dramat.
U nas w przychodni od czasu covida dzwoni się w dany dzień jak się dodzwonisz to wizyta w ten sam dzień jak nie to na drugi dzień trzeba dzownic od nowa ,póki co udawało mi się że miejsce jeszcze było
Syn ma apetyt czasami nawet za duży
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Neurolog zdiagnozował migreny, mieliśmy również rezonans magnetyczny glowy i wszystko ok. Syn też mimo że ma 9 lat to nadal płacze przy pobraniu ale chociaż już da się tam zaciągnąć i siada na krześle bo kiedyś był i z tym problem.
Z tą poradnia jak dla mnie to jakaś masakra.
To dobrze że je wszystko , trzymam kciuki by wyniki się poprawiłySyn ma apetyt czasami nawet za duży
Neurolog zdiagnozował migreny, mieliśmy również rezonans magnetyczny glowy i wszystko ok. Syn też mimo że ma 9 lat to nadal płacze przy pobraniu ale chociaż już da się tam zaciągnąć i siada na krześle bo kiedyś był i z tym problem.
Z tą poradnia jak dla mnie to jakaś masakra.
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
W tym mieście z wszystkim jest masakra hehe przychodnie dla dzieci tak sama działały tam gdzie mam córkę nawet przed covidem ale wtedy jeszcze można było o 6 stanąć w kolejkę a teraz tylko telefonicznie i na ten sam dzień ..
aspekt
Ja zamawiam przez Allegro, rozstrzał cen jest bardzo duzy, trochę trzeba poprzeglądać, bo są wielopaki butelek w różnych litrażach, ale ostatecznie da się kupić atrakcyjnie i kurier wniesieLovela proszki ,płyny trochę taniej w Mediaexpert są teraz i w Biedronce widziałam,jakby ktoś jeszcze nie miał.
Allama
Zakładajc że wszystko pójdzie zgodnie z planem i na 2 - 3 dobę po porodzie wyjdziemy że szpitala z maluszkiem ile kompletów ubranek bierzecie dla dziecka? 4, 5 ?
reklama