Anulka4247
Fanka BB :)
Ja mam 6.10Ja mam na 15.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 6.10Ja mam na 15.10
Ja mam 13.10A która z nas pierwsza ma termin? Ja mam 20.10., więc mam nadzieję, że jednak pierwsza nie będę
No chyba ja... Bo wg niektórych kółek 30.09, wg innych 01.10 a wg USG 27-29.09. I u mnie szansa, że przenoszę jest raczej mała. Ale nie piszę na wrzesniowkach, bo one przeszły na zamknięte forum zanim ja byłam na silach czytać o cudzych ciążowych wzlotach i upadkach. A tu wątek żyjeA która z nas pierwsza ma termin? Ja mam 20.10., więc mam nadzieję, że jednak pierwsza nie będę
Cześć, czy to pierwsza ciąża? Mam nadzieję, że dotrwasz z tą szyjka do bezpiecznego terminu. Nie proponowali pessara? Wiem jak to jest z tym przymusowym odpoczynkiem, pisz sobie z nami, będzie Ci raźniejHej dziewczyny od jakiegoś czasu Was podczytuje i chyba w końcu "dojarzalam" do napisania z prośbą o przyjęcie do grona
Termin mam na 18.10.
A z historii ciążowych to jestem jedna z tych przyszłych mama które dokładnie skracającą się szyjka na ostatniej wizycie 19 mm, luteina i dużo odpoczynku.
Hej to Twoja pierwsza ciąża ?Hej dziewczyny od jakiegoś czasu Was podczytuje i chyba w końcu "dojarzalam" do napisania z prośbą o przyjęcie do grona
Termin mam na 18.10.
A z historii ciążowych to jestem jedna z tych przyszłych mama które dokładnie skracającą się szyjka na ostatniej wizycie 19 mm, luteina i dużo odpoczynku.
....ja już kiedyś pisałam ale to chyba będzie cud dotrwać do początku października ...ja mam na 28.10 więc jestem chyba ostatnia?
Cześć, czy to pierwsza ciąża? Mam nadzieję, że dotrwasz z tą szyjka do bezpiecznego terminu. Nie proponowali pessara? Wiem jak to jest z tym przymusowym odpoczynkiem, pisz sobie z nami, będzie Ci raźniej
@Alicja070707 Ja nie umiem się odnieść do Twoich medycznych niepokojów, ale jak masz ochotę, to Ty też z nami pisz
Hej to Twoja pierwsza ciąża ?
Krwawienia miałaś że na patologie lezalas ?Moja 3 ciaza mam dwóch synów 9 i 8 lat teraz będzie dziewczynka.
Niestety nie proponowali mi pesser mimo że byłam w polowie lipcu tydzień na patologi ciazy ale z lekarzami tak jak nie jedna z was w tej ciazy mam kiepskie wspomnienia. Wszyscy są super dopóki wszystko jest ok a jeśli są jakieś kaplikacje to już gorzej.