olala25
Fanka BB :)
Mój brzuszek jest taki, to Twój przy moim @Olafasola1990 prawie płaski ale to wiadomo też zależy jak się zdjęcie zrobi. U mnie 33. tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki fajny! Taki mocno do przoduMój brzuszek jest taki, to Twój przy moim @Olafasola1990 prawie płaski ale to wiadomo też zależy jak się zdjęcie zrobi. U mnie 33. tydzień
mój brzuch taki zawsze jak piłka z przodu, kształt mniej więcej ten sam, a płeć dzieci różnaJa jakoś mało bystra jestem, bo nie ogarniam o co chodzi z kształtami brzucha, swojemu się nie przyglądam inaczej jak z góry. Ostatnio jakaś kobieta mnie zaczepiła, jakiej płci jest dziecko i na moją odpowiedź kręciła głowa, że kształt brzucha nie pasuje. Lol.
@olala25 Mam nadzieję, że to tylko takie dolegliwości ciążowe i nic tam się nie dzieje!
Te podkłady poporodowe zajmują masę miejsca w torbie. Ja prawie nic jeszcze nie mam a już mam zastawioną półkę w szafie.
Niby na chłopca jak USG jeszcze nie robili to że brzuch bardziej szczypiasty ,pilkowaty a na dziewczynkę rozlany.Przy chłopcu ladniejesz a przy dziewczynce brzydniesz tak kiedyś oceniali płeć Ja mam taki sam tyle że teraz mam niżej brzuch.Ja jakoś mało bystra jestem, bo nie ogarniam o co chodzi z kształtami brzucha, swojemu się nie przyglądam inaczej jak z góry. Ostatnio jakaś kobieta mnie zaczepiła, jakiej płci jest dziecko i na moją odpowiedź kręciła głowa, że kształt brzucha nie pasuje. Lol.
@olala25 Mam nadzieję, że to tylko takie dolegliwości ciążowe i nic tam się nie dzieje!
Te podkłady poporodowe zajmują masę miejsca w torbie. Ja prawie nic jeszcze nie mam a już mam zastawioną półkę w szafie.
Moja Mała na szczęście rzadko kopie w pępek, więc mnie generalnie nie boli, ale rozejście oczywiście mam i też bym to opisała w ten sposób, że skóra wokół pępka jest cienkaPępek was czasem boli ? Bo mnie dziś bolał rano i teraz jak idę też jakby za cienka skóra była na nim
Dlatego podkłady to ja do worka włożę osobno a nie w torbę, a majtki siatkowany kupowałas ?Ja jakoś mało bystra jestem, bo nie ogarniam o co chodzi z kształtami brzucha, swojemu się nie przyglądam inaczej jak z góry. Ostatnio jakaś kobieta mnie zaczepiła, jakiej płci jest dziecko i na moją odpowiedź kręciła głowa, że kształt brzucha nie pasuje. Lol.