reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Ja materiałową, ale taką pojemną.A jaka torbę pakujecie do szpitala ? Na kółkach czy taka materialowa ? Jesli na kółkach to duża czy może do mniejszej się zmieścicie? A może dwie małe jedna dla siebie druga dla dziecka?
Ja nie wiem jak to ogarnąć.
Ja jeszcze nie wiem, jak pozbieram wszystkie rzeczy, zobaczę ile tego będzie, ale pewnie torba. Niektórzy też radzą mieć jedną torbę na porodówkę, drugą na salę poporodową, więc już w ogóle kosmos, jak to spakować.A jaka torbę pakujecie do szpitala ? Na kółkach czy taka materialowa ? Jesli na kółkach to duża czy może do mniejszej się zmieścicie? A może dwie małe jedna dla siebie druga dla dziecka?
crainte
Fanka BB :)
Ja planuję dwie kabinówki. Jedna na kółkach, drugą się zaczepia na pierwszą. Nie wiem, ile tego będzie.. Tylko muszę mężowi uświadomić, że w delegacje od zaraz jeździ z plecakiemJa materiałową, ale taką pojemną.
ja miałam duża torbę i walizkę na kółkach jeszcze ale ja byłam tydzień w szpitalu No ale teraz pewnie będzie podobnie bo pewnie znając nasz kraj to w październiku będzie zakaz odwiedzinA jaka torbę pakujecie do szpitala ? Na kółkach czy taka materialowa ? Jesli na kółkach to duża czy może do mniejszej się zmieścicie? A może dwie małe jedna dla siebie druga dla dziecka?
Jak teraz mi te karty wypełniała to na karcie był wpis jedynie że mąż może mnie odwiedzić.ja miałam duża torbę i walizkę na kółkach jeszcze ale ja byłam tydzień w szpitalu No ale teraz pewnie będzie podobnie bo pewnie znając nasz kraj to w październiku będzie zakaz odwiedzin
no właśnie, dlatego myślę o walizce, żeby nie musieć podnosić torby - nie wiem czy personel szpitala będzie tak uczynny i pomoże w przekzaniu torby i dziecka mężowi, który będzie czekał na nas. zupełnie nie wiem, jak się tym zająć, jak tego nie zrobię, pewnie będzie źleja miałam duża torbę i walizkę na kółkach jeszcze ale ja byłam tydzień w szpitalu No ale teraz pewnie będzie podobnie bo pewnie znając nasz kraj to w październiku będzie zakaz odwiedzin
Umiesz liczyć licz na siebie. Chyba że masz jakieś znajomosci to Ci pomogąno właśnie, dlatego myślę o walizce, żeby nie musieć podnosić torby - nie wiem czy personel szpitala będzie tak uczynny i pomoże w przekzaniu torby i dziecka mężowi, który będzie czekał na nas. zupełnie nie wiem, jak się tym zająć, jak tego nie zrobię, pewnie będzie źle
dokładnie, dlatego myślę o walizce ale musiałabym ją kupić bo mam tylko malutką i ogromnąUmiesz liczyć licz na siebie. Chyba że masz jakieś znajomosci to Ci pomogą
reklama
Dużą walizkę na kółkach, jak zaczniecie pakować to okaże się że jednak tych rzeczy jest sporo, jak rodziłam w 2020 przy kompletnym zakazie odwiedzin wszystkie na sali miały takie... Ta zawsze pociagniesz za sobą a materiałowe i to dwie nieść to trochę niewygodnie jak ci personel nie pomoże, bo nie wiadomo na kogo się trafi...A jaka torbę pakujecie do szpitala ? Na kółkach czy taka materialowa ? Jesli na kółkach to duża czy może do mniejszej się zmieścicie? A może dwie małe jedna dla siebie druga dla dziecka?