reklama
kaha216
Moderator
Co lekarz mówił? szyjka trzyma? muszą się temu przyjrzeć bo to wskazanie do cesarki? który masz dokładnie tydzień?Niby opadło
olala25
Fanka BB :)
No dobrze, że masz jakąś diagnozę a w szpitalu jeszcze poobserwują, oby Cię tylko nie trzymali za długo.Do szpitala ,opis łożysko Brzeźnie przodujące
Ja już mam wyniki morfologii, hemoglobina 11,7, parametry w sumie identyczne jak miesiąc i 2 miesiące temu, zaraz 33. tydzień, to już wielka anemia mi chyba nie grozi.
30skonczony w piątek,wody płodowe ok ,łożysko mówię to co opadło mówił że tak ,o szyjce nic nie mówił więc pewnie ok mówił że nie powinnam tak co dwa tyg krwawić dlatego mam jechać do szpitalaCo lekarz mówił? szyjka trzyma? muszą się temu przyjrzeć bo to wskazanie do cesarki? który masz dokładnie tydzień?
No oby nie trzymali bo zwariuje tam.No dobrze, że masz jakąś diagnozę a w szpitalu jeszcze poobserwują, oby Cię tylko nie trzymali za długo.
Ja już mam wyniki morfologii, hemoglobina 11,7, parametry w sumie identyczne jak miesiąc i 2 miesiące temu, zaraz 33. tydzień, to już wielka anemia mi chyba nie grozi.
aspekt
Fanka BB :)
@JM* Czyli poradzą sobie w domu a Tobą się w końcu zajmie ktoś, porobią badania. Szpitalne łóżka to nie hotelowe, ale na pewno fizycznie odpoczniesz.
W Rossmanie jest promocja na ich krem Babydream do brodawek i wychodzi niedrogo, czytałam analizę składu na stronie "Sroka o" i jest OK. Wychodzi na to, że przy każdym dziekcu mam inny krem do brodawek Miałam Purelan Medeli, lanoline Ziajki i Lansinoh. Szczerze mowiac, najgorsza w smarowaniu była Medela (ale może co z tym zrobili bo minęło 10 lat).
W Rossmanie jest promocja na ich krem Babydream do brodawek i wychodzi niedrogo, czytałam analizę składu na stronie "Sroka o" i jest OK. Wychodzi na to, że przy każdym dziekcu mam inny krem do brodawek Miałam Purelan Medeli, lanoline Ziajki i Lansinoh. Szczerze mowiac, najgorsza w smarowaniu była Medela (ale może co z tym zrobili bo minęło 10 lat).
Ta czekam mąż się zwolnił z pracy i mnie zawiezie ,bo tam parking 3zl za godzinę to jakby mnie zostawili to bym wypłatę musiała im oddać@JM* Czyli poradzą sobie w domu a Tobą się w końcu zajmie ktoś, porobią badania. Szpitalne łóżka to nie hotelowe, ale na pewno fizycznie odpoczniesz.
reklama
O kurcze, w którym jesteś tygodniu?Do szpitala ,opis łożysko Brzeźnie przodujące
Edit:Już doczytałam, że w 30. Dobrze, że w końcu wiedza co Ci jest.