reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Skoro i tak już plamisz to dobrze, że wreszcie padła jakaś diagnoza! pooglądają Was dobrze i pewnie do domu, ale będziesz musiała dużo dużo lezeć, już niedługo dasz radę! dawaj znać 🙂

reklama
Wyszłam ze szpitala,jakby powiedzieć wypisałam się na własne życzenie nie będąc stopa na oddziale. Pierw ciśnienie ,potem ktg leżałam że aż zastyglam potem Lekarka Ukrainka zbała mnie i przez wziewnik i dopochwowo i normalnie,żywej krwi brak jedynie już brązowe.Ktg prawidłowe mówi że na obecną chwilę ona nic nie widzi.szyjka tak jak jej mówiłam że ostatnio miała tak miala, to jego dzisiaj brzeżne łożysko ostatnio mi mówił że jest niskischodzace bo 2cm od ujścia ,ta badała było 19mm czy podobnie.
Wkoncu mówię to zostanę z myślą że jutro wrócę do domu a ta do mnie że przetransportują mnie do Torunia albo Bydgoszczy bo tu nie mogą mnie przyjąć .To ja mówię to ja podziękuję ....

Wyszłam ze szpitala,jakby powiedzieć wypisałam się na własne życzenie nie będąc stopa na oddziale. Pierw ciśnienie ,potem ktg leżałam że aż zastyglam potem Lekarka Ukrainka zbała mnie i przez wziewnik i dopochwowo i normalnie,żywej krwi brak jedynie już brązowe.Ktg prawidłowe mówi że na obecną chwilę ona nic nie widzi.szyjka tak jak jej mówiłam że ostatnio miała tak miala, to jego dzisiaj brzeżne łożysko ostatnio mi mówił że jest niskischodzace bo 2cm od ujścia ,ta badała było 19mm czy podobnie.
Wkoncu mówię to zostanę z myślą że jutro wrócę do domu a ta do mnie że przetransportują mnie do Torunia albo Bydgoszczy bo tu nie mogą mnie przyjąć .To ja mówię to ja podziękuję ....
to będziesz próbowała w większym mieście?

Nie wiem co teraz mam robić,skierowanie mi zabrały,więc myślę że jak teraz będzie krwawienie pojadę na Gdańsk na sor.

Nic nie jadłam od rana z nerwów. Głowa mi pęka nie wiem czy dobrze zrobiłam, co innego gdyby krwawienie nie ustępowało ..to bym się nie zastanawiała

Sama nie wiem co bym zrobiła... zjedz coś, odpocznij, jeśli już nie krwawisz i zdarzało się to tyle razy, to nie ma co panikować, jakkolwiek to brzmi, nic nowego... szkoda że to skierowanie Ci wzięli, no ale trudno 🤷🏻‍♀️ zjedz coś, połóż się i wycisz, zobaczycie co dalej się będzie działo! NA PEWNO musisz na siebie uważać, bo przy takim łożysku to trzeba głównie leżeć z tego co wiem, chociaż ciężko powiedzie JAKIM łożysku bo się określić nie mogą 😂😂😂

reklama
Nie wiem co teraz mam robić,skierowanie mi zabrały,więc myślę że jak teraz będzie krwawienie pojadę na Gdańsk na sor.
Albo ten wypis od nich jutro możesz wziąć i z tym pojechać jakbyś chciała, żeby przebadali. Też ciekawe jak anemia po kolejnym krwawieniu, bo to też może być wskazanie do leczenia szpitalnego, ale jak nie było dużo to może się nie pogorszyło

Do góry