reklama
kaha216
Moderator
dawaj nam znać!Ja czekam na wizytę obudziłam się z trochę mokra i podkrawiona piżama. Normalnie co dwa tygodnie z kawałkiem się to dzieje ...
aspekt
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnegoJa czekam na wizytę obudziłam się z trochę mokra i podkrawiona piżama. Normalnie co dwa tygodnie z kawałkiem się to dzieje ...
Tętno zbadała położna i mówi idealne,młody się kręci.Nie mogłam się dodzwonić więc przyjechałam się okazało że tel im padł a drugiego nie miałam i mam 20numer a lekarz dopiero od 11 przyjmuje, jajo zniosę.Juz żywej krwi nie ma ,młody się kręci a ja tu szajby dostanę bo jest lekarz ale ze mnie nie prowadzi to każą do prowadzącego czekać...Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego
Bardzo Ci współczuję, ciągle stres z tym krwawieniemTętno zbadała położna i mówi idealne,młody się kręci.Nie mogłam się dodzwonić więc przyjechałam się okazało że tel im padł a drugiego nie miałam i mam 20numer a lekarz dopiero od 11 przyjmuje, jajo zniosę.Juz żywej krwi nie ma ,młody się kręci a ja tu szajby dostanę bo jest lekarz ale ze mnie nie prowadzi to każą do prowadzącego czekać...
J
Też jestem wypompowana emocjonalnie co dwa tyg praktycznie krwawienie.Bardzo Ci współczuję, ciągle stres z tym krwawieniem
aspekt
Fanka BB :)
Głupie to jest o tyle, że ten Twój prowadzący miał dużo czasu żeby ogarnąć temat, więc w sumie może inny lekarz by coś wypatrzył. Do 11 jeszcze chwila...Tętno zbadała położna i mówi idealne,młody się kręci.Nie mogłam się dodzwonić więc przyjechałam się okazało że tel im padł a drugiego nie miałam i mam 20numer a lekarz dopiero od 11 przyjmuje, jajo zniosę.Juz żywej krwi nie ma ,młody się kręci a ja tu szajby dostanę bo jest lekarz ale ze mnie nie prowadzi to każą do prowadzącego czekać...
reklama
Byłam też wcześniej u innego jak mój był na urlopie to tez mówił że łożysko ok szyjka okGłupie to jest o tyle, że ten Twój prowadzący miał dużo czasu żeby ogarnąć temat, więc w sumie może inny lekarz by coś wypatrzył. Do 11 jeszcze chwila...