reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja czekam na wizytę w środę.
Trzy tygodnie temu wagowo było niby Ok choć nadal z tych drobniejszych.
Tez czasem macie takie obawy ze Coś umyka tym Waszym lekarzom? Ja mam dużo wątpliwości, niby pytam i drążę ale chyba teraz to zostawię już losowi bo zwariuje .. a
Haha też mam czasem takie myśli :D i jak ten dzikus pytam czy ilość wód w normie? Czy narządy wszystkie są? Czy dobrze się ruszają? I tak bez końca 😂 lekarz już się nauczył, że musi koniecznie podczas badania mi wszystko opowiadać żebym go potem pytaniami nie zadreczyla :D

dziwna sprawa 🙊 mam nadzieję, że objawy ustąpiły i nie musisz się już zastanawiać CO TO.
Wolałabym oddać honor lekarzowi i zobaczyć candide na wyniku. Nie piecze mnie tak jak tydzień temu, ale żeby było tak super to nie powiem - ale to też może teraz być efekt wyplywania globulki i smarowania clotri. Chyba sobie cos z kwasem hialuronowym zapodam, może ta cała akcja jest od suchości hormonalnej i od globulek z progiem.

Wolałabym oddać honor lekarzowi i zobaczyć candide na wyniku. Nie piecze mnie tak jak tydzień temu, ale żeby było tak super to nie powiem - ale to też może teraz być efekt wyplywania globulki i smarowania clotri. Chyba sobie cos z kwasem hialuronowym zapodam, może ta cała akcja jest od suchości hormonalnej i od globulek z progiem.
Może być, a po takiej kuracji polecam infectvagin!

Niby grzyby widział 🤔pewnie resztki progesteronu skoro nic nie wychodowali

Dziś położna do mnie dzwoniła czemu nie przychodzę,mówię że brak mi sił od dłuższego czasu.Mowie jej jakie objawy to odrazu też że szyjka czy się skraca,mówię właśnie że nie wiadomo od czego krwawienia też się zdziwiła że nie wiedzą i mówiła że dobrze by było żeby sterydy przyjąć na płuca.W tamtej ciąży dostałam w 36tyg i przenosilam młoda, inny lekarz co byłam raz jak mój był na urlopie się zdziwił że tu w mieście sterydy dostałam więc już pewnie od tego w tym szpitalu odeszli,skoro w nim pracuje a zdziwiony był.
Dziś nerwowa jestem jak pies że wścieklizna nie wiem czy to na dzień bo akurat mam w tym terminie miesiączki czy poprostu mnie już wszystko wk..

Haha też mam czasem takie myśli :D i jak ten dzikus pytam czy ilość wód w normie? Czy narządy wszystkie są? Czy dobrze się ruszają? I tak bez końca 😂 lekarz już się nauczył, że musi koniecznie podczas badania mi wszystko opowiadać żebym go potem pytaniami nie zadreczyla :D
No Ci lekarze nie mowy jakieś ,trzeba ciągnąć język ale prywatnie to lepiej opowiadał przy pierwszej ciąży no ale też inny lekarz był co zas na NFZ jest chamski do potęgi.

reklama
W tej aptece aptelia jak się zaloguje to ma sie darmową dostawę, ale czy ten prenatal duo nic mu się nie stanie jak będzie jechał kurierem🤔
Oni mają tego kuriera Poltraf to temp jest gwarantowana. A inpostem tez pewnie nic nie będzie, bo teraz nie ma upałów. Ja właśnie wykrozystalam niższe temp i pozamawialam.

No te sterydy w 36tc to trochę dziwnie, że Ci dali. A czy teraz jest Ci to potrzebne? Sama sobie nie podasz, więc w sumie trochę bez sensu gadanie położnej...

Do góry