kaha216
Moderator
brałam i sorbifer durules też, teraz feroplex... zobaczymy ☺ na każdego co innegoTardyferon flo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brałam i sorbifer durules też, teraz feroplex... zobaczymy ☺ na każdego co innegoTardyferon flo
Dwa na Ciebie nie działały może jednak nie przyswajasz za dobrze,albo i przyswajasz skoro wyniki stoją w miejscu. Ja mam nadzieję że choć coś drygnie w górę,byle by wyniki nie spadly.brałam i sorbifer durules też, teraz feroplex... zobaczymy ☺ na każdego co innego
100 gram w dwa tygodnie ,może Cię ostatnio źle pomierzył że tylko tyle wyszło że przybrał.Niby wszystko w porządku, a Maluch rośnie nieharmonijnie. W dwa tygodnie przybrał 100g. Kontrola masy za tydzień. Ale gin idzie na urlop i w sumie fajna, bo zapisała mnie do kolegi. Z ciekawosteķ z położenia główkowego fiknął w miednicowe. Już wiem, skąd te dziwne kształty brzucha w weekend
troszkę szkoda bo jednak jak jeden mierzy to jeden .. No ale jak czujesz silne kopniaczki to wszystko jest superNiby wszystko w porządku, a Maluch rośnie nieharmonijnie. W dwa tygodnie przybrał 100g. Kontrola masy za tydzień. Ale gin idzie na urlop i w sumie fajna, bo zapisała mnie do kolegi. Z ciekawosteķ z położenia główkowego fiknął w miednicowe. Już wiem, skąd te dziwne kształty brzucha w weekend
Nieee... Dzisiaj mierzyla jeszcze moja. Za tydzień kolega po fachu ma zrobić kontrolę przepływów i masy..troszkę szkoda bo jednak jak jeden mierzy to jeden .. No ale jak czujesz silne kopniaczki to wszystko jest super
Ja mam 164cm i ja i partner byliśmy malutcy przy porodzie poniżej 3100 a ten nasz Synio 4100 i 59cm
A kiedy masz tę następna wizytę? Też za 2 tyg? Pewnie Cię to trochę przygnębiło, ale do pomiarów USG trzeba mieć dystans, może na następnym USG będzie duży skok.Niby wszystko w porządku, a Maluch rośnie nieharmonijnie. W dwa tygodnie przybrał 100g. Kontrola masy za tydzień. Ale gin idzie na urlop i w sumie fajna, bo zapisała mnie do kolegi. Z ciekawosteķ z położenia główkowego fiknął w miednicowe. Już wiem, skąd te dziwne kształty brzucha w weekend
Mój gin nie chce mi określać wagi na każdej wizycie, bo mówi że to niepotrzebny stres dla mamy. I coś może w tym jest. Sprawdza przepływy i to chyba najważniejsze.Nieee... Dzisiaj mierzyla jeszcze moja. Za tydzień kolega po fachu ma zrobić kontrolę przepływów i masy..