reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Niby wszystko w porządku, a Maluch rośnie nieharmonijnie. W dwa tygodnie przybrał 100g. Kontrola masy za tydzień. Ale gin idzie na urlop i w sumie fajna, bo zapisała mnie do kolegi. Z ciekawosteķ z położenia główkowego fiknął w miednicowe. Już wiem, skąd te dziwne kształty brzucha w weekend😁

Niby wszystko w porządku, a Maluch rośnie nieharmonijnie. W dwa tygodnie przybrał 100g. Kontrola masy za tydzień. Ale gin idzie na urlop i w sumie fajna, bo zapisała mnie do kolegi. Z ciekawosteķ z położenia główkowego fiknął w miednicowe. Już wiem, skąd te dziwne kształty brzucha w weekend😁
100 gram w dwa tygodnie ,może Cię ostatnio źle pomierzył że tylko tyle wyszło że przybrał.

troszkę szkoda bo jednak jak jeden mierzy to jeden .. No ale jak czujesz silne kopniaczki to wszystko jest super 🥰🥰🥰

Ja mam 164cm i ja i partner byliśmy malutcy przy porodzie poniżej 3100 a ten nasz Synio 4100 i 59cm 🙈🙈🙈🤪🤪🤪

troszkę szkoda bo jednak jak jeden mierzy to jeden .. No ale jak czujesz silne kopniaczki to wszystko jest super 🥰🥰🥰

Ja mam 164cm i ja i partner byliśmy malutcy przy porodzie poniżej 3100 a ten nasz Synio 4100 i 59cm 🙈🙈🙈🤪🤪🤪
Nieee... Dzisiaj mierzyla jeszcze moja. Za tydzień kolega po fachu ma zrobić kontrolę przepływów i masy..

A kiedy masz tę następna wizytę? Też za 2 tyg? Pewnie Cię to trochę przygnębiło, ale do pomiarów USG trzeba mieć dystans, może na następnym USG będzie duży skok.

Ja czekam na wizytę w środę.
Trzy tygodnie temu wagowo było niby Ok choć nadal z tych drobniejszych.
Tez czasem macie takie obawy ze Coś umyka tym Waszym lekarzom? Ja mam dużo wątpliwości, niby pytam i drążę ale chyba teraz to zostawię już losowi bo zwariuje .. a

reklama
Nieee... Dzisiaj mierzyla jeszcze moja. Za tydzień kolega po fachu ma zrobić kontrolę przepływów i masy..
Mój gin nie chce mi określać wagi na każdej wizycie, bo mówi że to niepotrzebny stres dla mamy. I coś może w tym jest. Sprawdza przepływy i to chyba najważniejsze.
Przecież to drgniecie ręki a pomiar może wyjść już zafalszowany.
Nie martw się, trzymam kciuki żeby za tydzień był lepszy przyrost :)

Do góry