reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie to kolejna ciąża, więc jest trochę inaczej, ale też wczoraj miałam niezły zjazd i leżałam i płakałam. Moja dwulatka tak mi daje popalić, że na ten moment noworodek nie jest moim największym "problemem" 🙄 wiem, że będzie hardkorowo, ale na razie myślę o tym bardziej pragmatycznie, tzn. co warto załatwić przed porodem, bo potem pewne rzeczy będą utrudnione. I oczywiście brak czasu i sił na to ogarnianie 🙈
Co do przetworów, to ja też coś tam robię, ale w ciąży połowa rzeczy mi nie wychodzi 🙄

Doskonale Cię rozumiem i łączę się w bólu 🤣 w domu 1,5 i 3,5 letnie dzieci, od sierpnia przedszkole na miesiąc zamknięte… jak nie zwariuje to będzie sukces 😂

reklama
@JM* ja od kilku miesięcy mam 11,1-11,3 i tylko troszeczkę lepsze erytrocyty i hematokryt. Nie uważam żeby to był powód do zmartwienia, pewnie zmieni Ci preparat z B12 i pójdzie do góry 🙂
No mi poleciały w miesiąc od tamtych wyników a Tobie się trzymają, to też inaczej , no ciekawe co zapisze, bo ta b12 to i tak tylko raz dziennie można brać , i widać dupa pomogła, teraz i żelazo pewnie zapisze.Wyniki mu pokaże, położnej nie, bo sobie odchaczy że robiłam i już jak ma dać na ten 34tyg to mi nie da,bo to ona wpisuje w kartę ,tak jak moje prywatne z toxo,mocz i posiew sobie wpisała.

No mi poleciały w miesiąc od tamtych wyników a Tobie się trzymają, to też inaczej , no ciekawe co zapisze, bo ta b12 to i tak tylko raz dziennie można brać , i widać dupa pomogła, teraz i żelazo pewnie zapisze.Wyniki mu pokaże, położnej nie, bo sobie odchaczy że robiłam i już jak ma dać na ten 34tyg to mi nie da,bo to ona wpisuje w kartę ,tak jak moje prywatne z toxo,mocz i posiew sobie wpisała.
wg mnie na 'babski' rozum oznacza to tyle, że u mnie przyjmowany preparat działa na tyle, ze nie spada, dlatego teraz mam zmianę, a u Ciebie wcale 😅 myślę że na tym etapie ciąży taka wartość nie jest niczym strasznym 😗 daj znać co Ci powie jutro!

wg mnie na 'babski' rozum oznacza to tyle, że u mnie przyjmowany preparat działa na tyle, ze nie spada, dlatego teraz mam zmianę, a u Ciebie wcale 😅 myślę że na tym etapie ciąży taka wartość nie jest niczym strasznym 😗 daj znać co Ci powie jutro!
Może i też masz lepsza przyswajalność. No ciekawe co ten mój zamulony gin powie,oby nie zwiał na kolejny urlop.Pewnie znów machnie jedna brwią zdziwienia że krwawienie było w między czasie. Mam uczucie jakby brzuch miał mi zaraz wystrzelić a obiad już godzinę temu ponad jadłam masakra ..

Może i też masz lepsza przyswajalność. No ciekawe co ten mój zamulony gin powie,oby nie zwiał na kolejny urlop.Pewnie znów machnie jedna brwią zdziwienia że krwawienie było w między czasie. Mam uczucie jakby brzuch miał mi zaraz wystrzelić a obiad już godzinę temu ponad jadłam masakra ..
A który masz aktualnie tydzień?

reklama
Do góry