reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, napiszcie mi proszę, które tabletki z żurawiną wg waszej wiedzy można brać w ciąży. Jade zaraz do apteki, oczywoscie to sprawdze jeszcze na własną rękę i z farmaceutka.

Ale byłaś dziś u lekarza ?z szyjka i łożyskiem ok ?
Podobno szyjka dobra, łożysko też. Bardziej cewka lub srom. W to akurat wierzę. Ale wymazu nie pobrał, dal leki w ciemno, średnio mnie to przekonuje. Ale w sumie wiedziałam że tak będzie.

Dziewczyny, napiszcie mi proszę, które tabletki z żurawiną wg waszej wiedzy można brać w ciąży. Jade zaraz do apteki, oczywoscie to sprawdze jeszcze na własną rękę i z farmaceutka.

Podobno szyjka dobra, łożysko też. Bardziej cewka lub srom. W to akurat wierzę. Ale wymazu nie pobrał, dal leki w ciemno, średnio mnie to przekonuje. Ale w sumie wiedziałam że tak będzie.
Nie lepiej sok kupić.
No ja już tyle miałam tych krwawień i nadal nie znam przyczyny ... Po clotlimazolum braniu też po paru dniach od skończenia brania krew poszła a progesteron biorę też co myślałam,że już to powstrzyma.

Ale ja mam te cukrzycę ciążowa i mam dylemat, czy mogę sobie tak popijac. Sok 100% mamy zawsze w domu, bo córce dajemy...

Ale ja mam te cukrzycę ciążowa i mam dylemat, czy mogę sobie tak popijac. Sok 100% mamy zawsze w domu, bo córce dajemy...
może zrób sobie badanie moczu z posiewem jutro? tylko podmyj się dobrze, żeby było wiarygodne. a masz jakieś dolegliwości przy siusianiu? dużo tej krwi? świeża? nie martw się, jeśli lekarz uznał, ze przyczyna nie pochodzi z macicy to nie jest źle 😘

Ja mam soki naturalne generalnie dozwolone, w małych ilościach i do pełnego posiłku. Mam też brać je pod uwagę jako owoce. Myślę, że możesz bezcukrowy spokojnie próbować.

reklama
Do góry