Przez to, że jest tak gorąco to ja majtki zakładam tylko jak z domu wychodzęJa chyba o weekend przyspiesze wizytę bo byłam ostatnio 4lipca i już mi za długo ...
Ja zaś po skończeniu tych plamien mam grudkowata wydzielinę nie ma tego dużo,może to efekt obrony organizmu, bo po tym clotlimazolum chwile był spokój no parę dni bo potem krwawilam bo spokoju być nie może.Ja już dawno bez majtek nie spałam a przydałoby się wietrzenie hehe
reklama
Spróbuj lactovaginal- na mnie działa bosko a to tylko probiotykJa mam też takie małe turystyczne, ale mnie przerasta prasowanie w ogóle, więc mała to dla mnie pomoc że stopa jest mini
Chyba mam infekcje albo odparzenie. Z moczu bakterie ani leukocyty nie wyszły, upławów itp brak. Czuje to tylko przy dotyku przy podmywaniu, jest mocno czerwone. Spałam przez ostatni tydzień z dziećmi w pokoju, więc zakladalam majtki i może się zakisilo
Ja się zebrać nie mogę do prania ubranek, myślę że za wcześnie i tak przekładam i przekładam, prasować nienawidzę ,ale małe to w miarę szybko idą.Dzisiaj ja mam dzień prasowania... Ja naprawdę lubię prasować, ale rozmiar 56 i napy przerastają moje "wielkie" żelazko
Hehee nie no ja to po nocy zakładam ,jeszcze z rozpędu bym wyszła w sukience bez majtek i gdzieś kucnela to by mógłbyc dla kogoś szokPrzez to, że jest tak gorąco to ja majtki zakładam tylko jak z domu wychodzę
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nie piorę, mam zamiar dokupić ciuszków jakiś jeszcze w sierpniu i wtedy będę segregować kolorami i prać żeby na dwa razy się nie rozkładać z tym. W sierpniu już musze to zrobić i kupić wszystkie brakując rzeczy.. Największy zakup zrobiony - Wózek i fotelik samochodowy.Ja się zebrać nie mogę do prania ubranek, myślę że za wcześnie i tak przekładam i przekładam, prasować nienawidzę ,ale małe to w miarę szybko idą.
Koniczynka93
Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..
crainte
50 to mam trzy sztuki bodziaków z długim rękawem I więcej nie chcę. Będzie jakaś tragedia, jak do tego ubiorę lekko za duże śpiochy? Poza tym widzę po praniu, że kilka 56 lekko zmieniło rozmiar.Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..
kaha216
Moderator
ja sobie kupiłam żel do smarowania ProVag, mega polecam na takie letnie przypadłości można w ciążyJa mam też takie małe turystyczne, ale mnie przerasta prasowanie w ogóle, więc mała to dla mnie pomoc że stopa jest mini
Chyba mam infekcje albo odparzenie. Z moczu bakterie ani leukocyty nie wyszły, upławów itp brak. Czuje to tylko przy dotyku przy podmywaniu, jest mocno czerwone. Spałam przez ostatni tydzień z dziećmi w pokoju, więc zakladalam majtki i może się zakisilo
kaha216
Moderator
ja podobnie, najwyżej podwinięmy rękawy w 56. mam jedne body i jakiś sweterek w spadku chyba po kimś.Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..
reklama
Ja trochę mam, bo dostałam od koleżanki, której córeczką urodziła się długości 52cm i mówiła, że 50 najlepiej na niej leżały. Do bliźniat raczej będę potrzebowała trochę 50, bo one rodzą się zwykle mniejsze, ale na Waszym miejscu chyba nie szalalabym z 50.50 to mam trzy sztuki bodziaków z długim rękawem I więcej nie chcę. Będzie jakaś tragedia, jak do tego ubiorę lekko za duże śpiochy? Poza tym widzę po praniu, że kilka 56 lekko zmieniło rozmiar.