reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja chyba o weekend przyspiesze wizytę bo byłam ostatnio 4lipca i już mi za długo ...

Ja zaś po skończeniu tych plamien mam grudkowata wydzielinę nie ma tego dużo,może to efekt obrony organizmu, bo po tym clotlimazolum chwile był spokój no parę dni bo potem krwawilam bo spokoju być nie może.Ja już dawno bez majtek nie spałam a przydałoby się wietrzenie hehe
Przez to, że jest tak gorąco to ja majtki zakładam tylko jak z domu wychodzę :p

reklama
Ja mam też takie małe turystyczne, ale mnie przerasta prasowanie w ogóle, więc mała to dla mnie pomoc że stopa jest mini ;)

Chyba mam infekcje albo odparzenie. Z moczu bakterie ani leukocyty nie wyszły, upławów itp brak. Czuje to tylko przy dotyku przy podmywaniu, jest mocno czerwone. Spałam przez ostatni tydzień z dziećmi w pokoju, więc zakladalam majtki i może się zakisilo :(
Spróbuj lactovaginal- na mnie działa bosko a to tylko probiotyk

Ja się zebrać nie mogę do prania ubranek, myślę że za wcześnie i tak przekładam i przekładam, prasować nienawidzę ,ale małe to w miarę szybko idą.
Ja też jeszcze nie piorę, mam zamiar dokupić ciuszków jakiś jeszcze w sierpniu i wtedy będę segregować kolorami i prać 😉 żeby na dwa razy się nie rozkładać z tym. W sierpniu już musze to zrobić i kupić wszystkie brakując rzeczy.. Największy zakup zrobiony - Wózek i fotelik samochodowy.

Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..

Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..
50 to mam trzy sztuki bodziaków z długim rękawem😁 I więcej nie chcę. Będzie jakaś tragedia, jak do tego ubiorę lekko za duże śpiochy?😁 Poza tym widzę po praniu, że kilka 56 lekko zmieniło rozmiar.

Ja mam też takie małe turystyczne, ale mnie przerasta prasowanie w ogóle, więc mała to dla mnie pomoc że stopa jest mini ;)

Chyba mam infekcje albo odparzenie. Z moczu bakterie ani leukocyty nie wyszły, upławów itp brak. Czuje to tylko przy dotyku przy podmywaniu, jest mocno czerwone. Spałam przez ostatni tydzień z dziećmi w pokoju, więc zakladalam majtki i może się zakisilo :(
ja sobie kupiłam żel do smarowania ProVag, mega polecam na takie letnie przypadłości 😊 można w ciąży

reklama
50 to mam trzy sztuki bodziaków z długim rękawem😁 I więcej nie chcę. Będzie jakaś tragedia, jak do tego ubiorę lekko za duże śpiochy?😁 Poza tym widzę po praniu, że kilka 56 lekko zmieniło rozmiar.
Ja trochę mam, bo dostałam od koleżanki, której córeczką urodziła się długości 52cm i mówiła, że 50 najlepiej na niej leżały. Do bliźniat raczej będę potrzebowała trochę 50, bo one rodzą się zwykle mniejsze, ale na Waszym miejscu chyba nie szalalabym z 50.

Do góry