_Katharsis_
Fanka BB :)
Gdybym tylko wiedziała jak to, zrobić nie mogę nawet znaleźć grupyJuż bo byłyśmy uktyte wal do czyscca to Cię dodam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdybym tylko wiedziała jak to, zrobić nie mogę nawet znaleźć grupyJuż bo byłyśmy uktyte wal do czyscca to Cię dodam.
Hej dziewczyny, jestem po wizycie w Dzień Matki ogólnie dobrze, ale martwię się długością szyjki. Ma równo 2,5 cm, dzisiaj 18+5. Lekarz mówi, że to dobry wynik, ale i tak mam pewne obawy, bo oczywiście naczytałam się w Internecie różnych artykułów
Już odliczam dni do kolejnej wizyty..
To nawet nie wiedziałam, że może się jeszcze wydłużyć. Teraz troszkę jestem spokojniejsza, bo pewnie dopiero kolejna wizyta wykaże ewentualne nieprawidłowości.Ja miałam szyjke ok 3cm w 18tc, a wczoraj na wizycie w 20+4 już 4,5 cm więc nie martw się jak macica bedzie szła do góry to chyba się wydłuży, przynajmniej tak u mnie było dlatego lekarz pewnie Ci powiedział że jak na ten tydzień jest u Ciebie ok.
A jak masz z łozyskiem? Mi lekarz powiedział że jest blisko szyjki i mamy obserwować czy się podniesie. Mam nadzieję że się podniesie bo też się oczytałam i już wariuje..
Lekarz od początku kazał mi się bardziej oszczędzać ponieważ to moja 3cia ciąża A jeszcze niestety na ziemi nie mam dzieci ale nie mam jakiegoś nakazu leżę niż. L4 mam że mogę chodzić, no ale więcej sobie leżę jednak bo wolę dmuchać na zimne jakieś lekkie spacerku tylko na poprawę krążeniaTo nawet nie wiedziałam, że może się jeszcze wydłużyć. Teraz troszkę jestem spokojniejsza, bo pewnie dopiero kolejna wizyta wykaże ewentualne nieprawidłowości.
Łożysko mam na tylnej ścianie wysoko, więc z tym nie ma problemu u mnie.
Widzę, że nie tylko ja jedna czytam, czytam i się zamartwiam
A czy miałaś między tymi dwoma wizytami jakieś zalecenia, typu mniej siedzieć, więcej leżeć, itp?
Ja jestem wulkanem energiiHej dziewczyny jak tam się czujecie?
Ja mam 22t3d i od jakiś 2 tyg jestem słaba jak flak.. ostatnio dwa razy prawie już straciłam przytomność, aż się boję sama teraz wyjść do sklepu. Mam nadzieję że to przejściowe bo taka piękna pogoda, że aż grzech siedzieć w domu
U mnie różnie, czasami mam tak jak Ty, a czasami jak Celia89Hej dziewczyny jak tam się czujecie?
Ja mam 22t3d i od jakiś 2 tyg jestem słaba jak flak.. ostatnio dwa razy prawie już straciłam przytomność, aż się boję sama teraz wyjść do sklepu. Mam nadzieję że to przejściowe bo taka piękna pogoda, że aż grzech siedzieć w domu